Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lucrari Din Lemn
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casa din lemn rotund
Brand
Casa din lemn rotund
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Constructiile din lemn rotund pastreaza cel mai mult din tipologia arhitecturii traditionale intrucat elementele folosite nu sunt foarte prelucrate inainte de punerea in opera.

Ele pastreaza aspectul vegetal original, iar imbinarile sunt cele populare de taiere la jamatate lemn sau cheotoreala care ofera o stabilitate mare deoarece piesele din lemn sunt unitare si nefragmentate pe lungime. Lemnul rotund se integreaza firesc in peisajul montan sau colinar, si se preteaza constructiilor tip case de vacanta, refugii montane sau pensiuni turistice dar pot fi integrate la fel de bine si in peisajul de campie in resedintele de recreere din zonele extra urbane. Proiectul de fata este un exemplu relevant pentru aceasta categorie de constructii. El acopera toate functiunile unei locuinte de vacanta cu o suprafata de circa 100 m.p. amprenta la sol.

Relatia cu mediul ambiant nu este indiferenta deschizandu-se prin terase catre peisaj. Silueta casei este data de mansardarea etajului,o solutie arhitecturala care tine de specificul zonei montane, pantele acoperisului au inclinatie in medie de 45 de grade si creeaza un spatiu intim cu deschidere spre peisaj imbogatit in interior de structura aparenta a sarpantei. Contructiile din lemn rotund reprezinta solutia ideala pentru o resedinta de vacanta.
Din Gura in Gura