Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Luca Global Group Srl

Tamplarie pentru o viata
0213206086, 0799299329

Despre noi

Trimite mesaj
Lemnul are o calitate aparte, pe langa faptul ca este un material natural, poate fi prelucrat si integrat in orice tip de constructie. Tamplaria din lemn are proprietati de necontestat si aduce un plus de valoare oriunde este montata.

Viziunea noastra se bazeaza pe o dezvoltare sustenabila si responsabila in piata. De aceea ne asumam misiunea de a oferi - Tamplarie pentru o viata -

Aceasta misiune este inradacinata in valorile numelui nostru inca de la infiintare si este transmisa tuturor celor care astazi fac acest lucru posibil - oamenilor nostri - de la angajati, la furnizori si pana la clienti.

Amprenta LUCA imprima durabilitate si inovatie, este ceea ce ne ajuta sa fim prima optiune in alegerea clientului.

LUCA Global Group a fost infintata in 2015 in Bucuresti, impreuna cu o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniu.

Propunem o gama variata de produse de tamplarie, interioara si exterioara din lemn in continua dezvoltare, in functie de preferinte. Ferestre, usi de interior si exterior, obloane si scari de interior.

Investim constant in oameni si tehnologii, in inovatia pietei si in viitor, ca sa putem sa ne intalnim clientii la un anumit nivel de incredere si reputatie.

In acest sens am adunat un portofoliu cu lucrari de referinta in Romania, dar si in Europa - Franta, Germania, Elvetia -

Obiectivul nostru este largirea ariei pietei de desfacere si suntem hotarati sa devenim cei mai buni parteneri de afaceri pentru a realiza acest lucru!
Produse si servicii:
tamplarie lemn stratificat premium, montaj si reconditionare tamplarie lemn stratificat ferestre, usi, obloane, scari de interior
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001
Anul infiintarii:
2015

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Luca Global Group Srl
Persoana de contact: Luca Loredana Daria
Adresa: Wilhelm Filderman, Nr.18
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213206086
Telefon mobil: 0799299329
Website: http://www.lucagroup.ro