Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Los Antonios

Utilaje Pt. Nivelarea Terenulu
0034 672618787,

Despre noi

Trimite mesaj
Los Antonios - este o companie spaniola producatoare de masini si utilaje agricole folosite pentru nivelarea terenului si mutarea pamantului.

Datorita unei experiente de peste 45 de ani in domeniu, a reusit adaptarea utilajelor in functie de necesitatile agricultorului si a constructorului.

Los Antonios este prima companie spaniola producatoare de utilaje agricole pentru nivelarea terenului care foloseste tehnologia laser de mai bine de 20 de ani.

Masinile Los Antonios inlocuiesc cu succes utilajele grele si costisitoare precum buldozerul, grederele sau screperele autopropulsate, aducand ca si varianta inlocuitoare toate aceste utilaje care sunt actionate de catre tractor, fiind mai usor de manevrat si mult mai accesibile din punct de vedere al pretului de achizitie si intretinere.

Aceste utilaje sunt ideale pentru nivelarea terenurilor agricole sau pentru lucrarile publice precum constructia de drumuri si poduri, parcuri si poligoane industriale, etc.

Mai multe detalii despre aceste utilaje gasiti pe www.losantonios.ro
Produse si servicii:
utilaje folosite pentru lucrari de nivelare si mutare a pamantului: screpere, gredere, lame frontale si posterioare de nivelare, lame deszapezire, lame buldozer
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1967

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Los Antonios
Persoana de contact: Los Antonios Utilaje Nivelare
Adresa: Str, Santa Engracia
Localitate: Tauste, Zaragoza
Judet: -
Telefon: 0034 672618787
Website: http://www.losantonios.ro