Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
L'Ortec Medical
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament endermologie
Brand
SLIM X6/ENDERMO EXPERT/ENDERMO CELL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
L'Ortec Medical furnizeaza spre achizitie 3 modele de echipamente profesionale de remodelare corporala pe segmentul endermologiei:
Endermo Expert
Endermo Cell
Slim X9

Prin intermediul parteneriatelor ce le avem stabilite cu organisme de specialitate, oferim training de specializare si kit de marketing, inclusiv servicii post-furnizare pentru asigurarea service-lui si mentenantei echipamentelor.

Endermologia este  o porocedura de masaj sub presiune - vacuum  al tesutului conjunctiv, ce combate tesutul edematos cu rolul de a activa tesutului, limfatic,  capilar si stimularea secretiei de colagen.

In esenta, echipamentele imbina avantajele radiofrecventei, cu tehnologia vacuum si lumina infrarosie, in capate de tratament cu o serie de role si frecventele radio bipolare  pentru a oferi o gama completa de rezultate in remodelarea corporala.

Tehnologie noninvaziva, revolutionara, cu rezultate complete in remodelarea corporala: slabire in kilograme, scaderea in centimetri, imbunatatirea spectaculoasa a aspectului pielii (in mod deosebit prin combaterea celulitei) inca de la prima sedinta de tratament.

Fie ca vorbim de un tratament de indepartare a ridurilor, de rejuvenare faciala, de remodelare a zonei abdominale sau un tratament corporal integral, echipamentele ENDERMO raspund  tuturor dorintelor si solicitarilor venite din partea clientelor, datorita numarului satisfacator a capetelor de tratament  avand dimensiuni diferite si destinate vizarii tuturor zonelor de pe corp care ar putea trada trecerea timpului.

Pentru mai multe informatii puteti accesa:
http://www.lortec-medical.ro
telefon: 0770184412.
Din Gura in Gura