Detalii produs
Drojdia Whitech B15 ® este potrivită pentru producerea de vinuri albe de calitate superioară, îmbunătățeÈ™te aromele varietale È™i tipicitatea soiului. Are o toleranță ridicată la alcool etilic ÅŸi este capabilă să fermenteze, cu o cinetică regulată, într-o gamă largă de temperatură. ÃŽn plus, aceste caracteristici o fac potrivită, pentru refermentări. Este o drojdie de generaÅ£ie nouă. Temperatura de fermentare 10-30 °C (expresie maximă între 13 È™i 15 °C) ToleranÅ£a Alcool: 18% alc. / Vol. Randamentul fermentaÅ£iei alcoolice: 1% alc. / Vol. la 16,8 gr. de zahar / litru. ProducÅ£ie scăzută de aciditate volatilă. Rezistență bună la SO2. Prezintă Factor Killer K2
Doze si mod de utilizare:
Doza: de la 20 la 40 g/hl în funcție de tipul şi starea strugurilor.
Rehidratarea: se adaugă 500 gr de drojdie în 5 litri de apă caldă (37 °- 40 °C ) îndulcită 1-2% (50-100 gr. zahar). Se amestecă, aÅŸteptaÅ£i 15 minute, apoi se amestecă. Asteptati inca 15 minute ÅŸi se adaugă în masa mustului. DiferenÅ£a de temperatură dintre amestec ÅŸi must nu trebuie să depaseasca 5-7 °C.
Ambalaj: pachet vidat 500 gr. PăstraÅ£i produsul într-un loc uscat, de preferință, la o temperatură de 10 ° C. Nu conÅ£ine Organisme Modificate Genetic – GMO. Numai pentru uz oenologic È™i profesional. Produsul îndeplineÈ™te cerinÈ›ele de puritate ale legii Reg. CE 606/2009 prevazute in Codex Oenologue International È™i Food Chemical Codex III.
Made in Italia.