Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Izolator semi-rigid acoperis IsolAir Thermo
15 lei
Brand
Folie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
IsolAir Thermo este un izolator semi-rigid, cu o grosime nominala totala de pana in 7,5 mm, inlocuieste 15 cm de material termoizolant (vata minerala) ca transfer termic-fonic, folia de apa si bariera de vapori in cazul utilizarii la acoperis, mansarda.

Utilizarile acestui material sunt multiple:

- izolarea acoperisului (mansarda) peste asteriala, peste capriori fara asteriala sau la interior sub capriori;
- izolarea peretilor interiori sau exteriori cu cadru metalic sau de lemn, placat cu lambriuri, rigips, bentonit, placi de exterior, e.t.c.;
- izolarea pardoselilor sub sapa cu incalzire in pardoseala, fara incalzire in pardoseala, la hale sau case peste fundatie, sub podele de lemn, e.t.c.
- izolarea conductelor ce transporta fluide, conductelor de aer conditionat sau ventilatie, rezervoarelor, e.t.c.
- izolarea usilor de garaj , baracilor , antifonari auto , packaging .
- izolarea de silozuri depozitare agroalimentare, ferme de pui, porci, vaci, melcarii, sere, hale si masini frigorifice.
Acesta este un compus termo-refractar care, datorita compozitiei si a calitatii productiei, obtine rezultate exceptionale in ceea ce priveste radiatia, convectia, conductia, higrometria.

Cateva din proprietatile principale ale IsolAir Thermo sunt:

- reflecta pe ambele parti 97% din radiatia termica;
- este impermeabil, nu absoarbe umezeala, nu contine fibre minerale;
- nu propaga focul, clasa de combustibilitate C2, rezistenta 300 kg/m2;
- proprietati fonoizolatoare 23 db ( A);
- se lucreaza la temperaturi intre -34 grd C si 80 grd C;
- nu apar particule aeropurtate, nu atrage rozatoare, pasari sau insecte;
- netoxic, nu retine bacterii, mirosuri sau mizeria;
- puterea izolatoare este constanta in decursul timpului nu sufera modificari comparativ cu izolatorii in masa;
- reduce cu 15-20 % rata higrometriei, reduce timpul si costurile de montaj cu 50 % si pierderile de materiale, nu apar punti termice dupa instalare, in comparatie cu alte produse de izolat;
- face posibila lasarea ramelor si grinzilor la vedere, poate fi folosit pe suprafete cu diferite forme, fara a se rupe sau farmita;
- reduce pierderile de caldura si costurile generale de incalzire sau climatizare;

IsolAir Thermo este un material izolator format din doua straturi cu o structura de bule de aer in forma unui fagure din folie ignifuga de polietilena si care este acoperit pe ambele parti cu folie de aluminiu de puritate 99.9% ,cu o grosime de 12 de microni.
Aerul continut in bule este uscat si stabil prevenind astfel orice condensare. Aluminiul in doua straturi creeaza o bariera aproape impenetrabila impotriva radiatiilor infrarosii atat vara cat si iarna.Pentru a facilita instalarea toate suprafetele interioare sunt fuzionate termic pe toata suprafata.
Acest tip de izolator a fost inventat de cercetatorii N.A.S.A. cu destinatia izolarii navetelor spatiale, apoi datorita proprietatilor sale extraordinare a fost preluat in industria constructiilor ca izolator termic-fonic.
Banda adeziva aluminiu compatibila IsolAir Thermo inchide perfect imbinarile pe o suprafata de suprapunere de 5cm eliminand puntile termice
Pe sit-ul nostru www.isolairthermo.eu veti gasi o prezentare mai detaliata a produsului.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura