Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lithium Shop Srl.

Pret si calitate
0748 110.113,

Despre noi

Trimite mesaj
Avand in vedere cresterea numarului de posesori si utilizatori de laptop-uri, Lithium a fost infiintat avand ca scop principal importul si furnizarea de componente laptop de baza, de calitate superioara, la preturi competititve pentru piata romaneasca.

Dupa efectuarea unui studiu si analize a pietei de portabile din Romania, am constatat dificultatea in achizitionare si preturile mari practicate in cazul componentelor pt. laptopuri in raport cu calitatea acestora. In acest sens ne-am propus sa devenim furnizorul cu cel mai bun raport pret/calitate pt. acest tip de produse. Pentru realizarea acestui deziderat colaboram direct cu fabricile producatoare, eliminand verigile intermediare.

Pentru inceput ne-am axat pe patru categorii de produse principale (baterii, ecrane, tastaturi si alimentatoare) urmand ca in timp sa ne largim portofoliul de produse in functie de evolutia pietei si solicitarile primite de la clientii nostrii.
Produse si servicii:
baterii laptop, diagnoza si reconditionare baterii laptop, tastaturi laptop, alimentatoare laptop display-uri laptop, baterii universale, panouri solare portabile
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lithium Shop Srl.
Persoana de contact: Rosca Marcel
Adresa: Aleea Botorani, Nr. 11, Bl. V43, Sc. 2, Ap. 39, Sect. 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0748 110.113
Fax: 021 3217.779
Website: http://www.lithium.ro