Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Mihancea K-bio Intreprindere Individuala

0356809447, 0723263044

Despre noi

Trimite mesaj
Mihancea K-Bio Ii a fost infiintata in 2011 avand ca obiect de activitate Intermedieri in comertul cu produse diverse si comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comert sau prin internet.

In 2012 am considerat oportuna extinderea activitatii noastre in domeniul fabricarii produselor handmade, si anume decoratiuni, bijuterii, ornamente, broderii, s.a.

Magazinul nostru online, LINDY se poate accesa la adresa www.lindy.ro unde se afla toata gama noastra de produse: bijuterii, decoratiuni, accesorii. LINDY se adreseaza tuturor celor care cauta obiecte ce vor aduce bucurie, culoare, multumire sufleteasca si frumusete in viata lor.

Bijuteriile, decoratiunile, accesoriile, sunt toate, realizate manual, conferindu-le adevarata valoare artistica, fiind totodata si cadouri deosebite, indiferent de ocazie, pentru cei dragi.

Bijuteriile se pot realiza in mai multe variante de culori dupa preferintele clientului, indicand intr-un email trimis la adresa info@lindy.ro sau kati_mihancea@yahoo.com codul produsului, culorile cerute, lungimea colierului, sau a bratarii, ori la telefon: 0723263044.
Produse si servicii:
bijuterii, cadouri handmade, decoratiuni, ornamente de craciun, cercei, bratari, coliere, medalioane
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mihancea K-bio Intreprindere Individuala
Persoana de contact: Katalin-ilonka Mihancea
Adresa: Aleea F.C. Ripensia, Nr. 15, Ap. 19
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0356809447
Telefon mobil: 0723263044