Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lindstadt Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de drenare si colectare apa
Brand
Metalic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de jgheaburi si burlane metalic este un sistem de drenaj complet, perfect pentru toate tipurile de acoperiș, și este folosit pentru clădirile noi și renovari, indiferent de tipul de acoperis. Sarcina principală a sistemului de jgheaburi este de a drena apa de ploaie de pe acoperiș. Dimensiunea unui jgheab și numărul de puncte de drenaj utilizate într-o structură dată depinde de dimensiunea acoperișului.

Avantajul inconfundabil al sistemului de jgheaburi si burlane metalice este rezistența mare la daune mecanice. Fiabilitatea pe termen lung este dobândită datorită utilizării straturilor de protecție care se caracterizează prin parametri eficienti excelenti - rezistenta ridicata la coroziune și durabilitate indelungata a culorilor. Sistemul de jgheaburi si burlane este disponibil intr-o gama larga de culori.

Potrivirea acestora cu fatada, acoperisul sau tamplaria este la indemana oricui iar, in functie de gusturi, evidentierea sistemului de jgheaburi si burlane creaza accente indraznete de culoare. Ușurința și simplitatea asamblarii, flexibilitatea, constituie alte avantaje ale utilizarii acestui sistem de jgheaburi si burlane.
Din Gura in Gura