Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Linda Invest Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere spatii de depozitare in Galati
4 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societate comerciala ofera spre inchiriere 6 spatii depozitare si birouri situate in Galati, Com. Vanatori, pe DN 26, (langa Metro), an constructie 2011, cu suprafata totala de 2965.46 mp.

UTILITATI: apa curenta, gaz metan, energie electrica - contorizate individual; telefonie, internet; centrala termica proprie; detectoare de fum; detectoare de gaz; detectoare de miscare; sisteme de alarma; trape de fum; luminatoare pentru lumina naturala; pardoseala industriala epoxidica; sifoane de pardoseala; hidranti interiori si exteriori, bazin de apa tampon standard pentru incendiu cu 2 pompe - cu functionare electrica si motorina, 6 porti cu deschidere electrica automata cu telecomanda la intrarea in incinta pentru autoturisme si autovehicule (latime 8,5 m); 6 porti pietonale; locuri de parcare, iluminat exterior pe timpul noptii; paza si supraveghere video non-stop cu inregistrare. Depozitele sunt construite conform standardelor Comunitatii Europene si permit inclusiv stocarea produselor alimentare si a celor farmaceutice.
2 dintre depozite se pot compartimenta in functie de necesitati si pentru spatii de inchiriere mai reduse. Fiecare birou contine la parter 2 grupuri sanitare, 1 dus, 2 vestiare, 2 usi cu acces pentru interior si exterior iar la etaj: 1 grup sanitar, 1 bucatarie, 2 birouri.

Curtea interioara permite manevrarea cu usurinta a autovehiculelor de mare tonaj, neexistand posibilitatea blocarii traficului in incinta cand sunt efectuate operatiuni de manevrare a marfurilor.
Din Gura in Gura