Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lift Kram Srl

021 436 0006,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in 2007, Lift Kram Srl are ca obiect de activitate o gama larga de servicii in domeniul ascensoarelor, de la comercializarea de piese si componente pentru ascensoare si pana la proiectarea si fabricarea de componente electrice si mecanice.

Cei peste 100 de clienti ai companiei beneficiaza de oferte personalizate, bazate pe experienta practica a personalului nostru, care a lucrat si lucreaza in intretinerea, modernizarea si montajul ascensoarelor. Desi suntem o firma relativ tanara, experienta cumulata a angajatilor nostri este de peste 60 ani.

In ceea ce priveste comercializarea pieselor si componentelor pentru ascensoare, compania noastra detine cel mai mare magazin si cea mai diversificata gama de piese de schimb din Romania. Ii avem ca parteneri pe cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din Italia, cum ar fi Alberto Sassi, Montanari Giulio & C. s.r.l., ItalGears, Prisma, Wittur, Giovenzana, Pizzato, CMF, Draka, AMCS, Liftex, 2SG, etc.

Modul de lucru al S.C. LIFT KRAM S.R.L. are la baza un set de principii etice solide si intelegerea nevoilor clientilor prin prisma experientei noastre la masa de lucru si pe santier. Pe langa activitatea de import, personalizarea ofertelor comerciale se face si in atelierul propriu, unde specialistii nostri au la dispozitie utilaje performante cu comanda numerica - ghilotina hidraulica, presa de indoit tabla (abkant), masina de taiat in coordonate Trumpf, aparat de sudura MIG cu argon, etc.

Gasiti datele noastre de contact pe site-ul companiei. Va asteptam si la sediul nostru, pentru orice intrebari suplimentare, dar si ca sa vedeti piesele cu ochii dumneavoastra.

Spor la treaba!
Echipa, LIFT KRAM
Produse si servicii:
proiectare si fabricare de componente electrice si mecanice pentru ascensoare, piese si componente pentru ascensoare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO9001:2000; AUTORIZATII ISCIR
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lift Kram Srl
Persoana de contact: Ionescu Maria
Adresa: Strada Chimistilor, Nr. 2
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 021 436 0006
Fax: 0356 816 814
Website: http://www.liftkram.ro