Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analizor de umiditate Gann Hydromette BL Compact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79748 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Umidometru lemn Hydromette Compact BL este un aparat electronic de masurat umiditatea folosit pentru diferite tipuri de lemn, precum si pentru materiale de constructii moi si materiale izolante.

Pentru masurarea umiditatii, pinii higrometrului se introduc direct in respectivul material. Poate fi identificat nivelul de umiditate din cherestea, PAL, furnir si materiale fibrolemnoase de grosimi pana la max. 25 mm, ca de altfel si din tencuieli normale de ipsos si mixt. Acest umidometru lemn este livrat complet echipat cu baterie, pini suplimentari capac de protectie si cutie de plastic.

Caracteristici:

-BL Compact este un aparat de masurat umiditatea compact, de buzunar;

-Higrometrul este de mare viteza si poate fi folosit pentru masuratori unice sau serii de masurare a umiditatii;

-Face parte din seria de aparate de masura care permit indicarea directa a umiditatii lemnului si umiditatii strucurale in % din greutatea uscata (masa la suta), printr-un ecran LCD cu 3 linii, rezolutie: 0,1% sau 0,1 C;

-Higrometrul BL Compact are 4 pasi de corectare a valorilor speciilor de lemn;

-BL Compact este unul dintre aparatele de masura care realizeaza citiri directe pentru 3 tipuri de materiale de constructii si 2 tipuri de materiale izolante;

-Functii higrometru BL Compact: Hold si Min / Max pentru valorile masurate; Indicarea temperaturii dispozitivului / temperatura ambientala; Inchidere automata a dispozitivului.

-Dimensiune higrometru: 175 [L] x 50 [l] x 30 mm [H], greutate aprox. 160 g

-Lungimea totala a aparatului de masurat umiditatea este de aprox. 195 mm (capac de protectie inclus).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura