Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Life Art Distributie

Tratam aerul nemteste!
0724070603, 0724070603

Sistem filtrare praf StraubStop Plus

Out of stock
Telefon:
0724070603
Pret:
5692.44 lei
 

Detalii produs

Sistem de filtrare aer industrial Heylo StraubStop Plus

Acest sistem de filtrare a aerului mobil e compus dintr-un Ventilator PowerVent 3000 + carcasa filtrului PLUS incluzand manometrul de filtru + filtrul de praf grosier G4 + filtrul de praf fin F9.

Filtrul de aer mobil StaubStop reduce praful de pe santiere la minim.

Purificarea aerului la santier este obligatorie: Sechelele tarzii sunt inevitabile datorita expunerii mari la praf la locul de munca. Statisticile arata ca decesele cauzate de cancerul pulmonar sau de silicoza nu scad. Toata lumea a fost avertizata impotriva azbestului intre timp, dar cine stie ca praful de cuart fin (cum ar fi gresia calcaroasa, granitul sau piatra concreata aerata) este, de asemenea, carcinogena? Combinatia acestui sistem de retinere a prafului consta dintr-un ventilator exhaustor portabil (3.083 cum / h) si o carcasa de filtru. Aceasta include un filtru de praf gros si fin. Ventilatorul exhaustor mobil  este puternic si asigura indepartarea prafului direct la sursa in timpul lucrarilor de renovare.

Purificatorul de aer industrial Heylo StrauStop PLUS este un sistem filtrare a aerului premium fabricat in Germania. Cu o carcasa robusta, un motor performant si care asigura o functionare compatibila cu normele de protectia muncii in vigoare e alegerea perfecta. Plafonul de poluare fonica nu este depasit.

Daca ai nevoie de un echipament robust de filtrare a aerului, purificatorul de aer industrial Heylo StrauStop e solutia ideala. Poti lucra fara griji in medii cu pulberi fine de piatra, adezivi, ciment, var precum si alte compozite. Cu sistemul de filtrare a aerului poti iesi in evidenta fata de concurenta ta. Clientii tai vor fi mai multumiti si vei primi mai multe recomandari. Angajatii tai se vor imbolnavi mai rar si vei avea echipa completa tot anul.

Iata patru motive pentru care sistemul de filtrare a prafului Heylo StraubStop este ideal pentru afacerea ta:

USOR DE UTILIZAT- transport, setare, pregatire rapida pentru operare;

PRACTIC - aspiratie specifica asigurata prin conectarea unui furtun de aer

VERSATIL - numeroase domenii de utilizare si schimbare rapida a filtrului

FLEXIBIL - combinatie cu filtru de praf (G4 si F9) sau optional, de asemenea, cu filtru de pulverizare uscata

Pentru a evita daunele cauzate sanatatii sau inchiderea santierelor, filtrul de aer a devenit un indispensabil in echipamentul pentru fiecare constructor si restaurator. StaubStop PLUS este o solutie de configurare rapida in acest caz. Cu acest filtru de aer, praful si murdaria pot fi extrase direct de pe santier. Filtrul de praf grosier si fin utilizat, indeparteaza repede particulele de praf si se asigura ca mediul in constructie si, eventual, zonele de locuit invecinate raman fara praf. Din cauza indicatorului practic de schimbare a filtrului, toata lumea poate recunoaste imediat cand filtrul trebuie inlocuit. Sistemul de filtrare a aerului StaubStop PLUS utilizeaza un sistem de filtrare in doua trepte. Prima etapa a filtrarii consta dintr-un pre-filtru (filtru de praf grosier G4) si treapta principala a filtrului consta intr-un filtru robust de praf fin (F9) din clasa de filtru M.

Cumpara acum sistemul de filtrare a aerului Heylo! Cu puterea sa, ventilatorul exhaustor combinat cu puterea de filtrare, vei reusi sa duci la bun sfarsit orice lucrare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Life Art Distributie
Persoana de contact: Vasilescu Alin
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724070603
Telefon mobil: 0724070603
Fax: 0371.142.144
Website: http://www.lifeart.ro, http://www.umidificator-venta.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi