Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de incalzire pe motorina Heylo K 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8360504 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aeroterma Heylo K 220 combina avantajele unui recipient de incalzire cu cele ale unui sistem de incalzire mobil - si ofera si ceva mai mult: un concept modern de ventilator asigura compresia statica in abundenta si o functionare super silentioasa in acelasi timp. Ventilatorul nu are curea trapezoidala si, prin urmare, nu necesita intretinere.

Conceptul arzatorului asigura o transmisie imbunatatita a caldurii si permite o constructie mai compacta a dispozitivului. Acest lucru economiseste costurile de transport si de combustibil. Operarea si manipularea sunt usoare si foarte facile. Intreaga tehnica a arzatorului si comutarii este usor accesibila, protejata si blocabila.

Toate indicatiile de stare sunt vazute dintr-o privire. Conectorul de aspiratie si evacuare sunt inlocuiti aleatoriu si permit functionarea aerului proaspat sau a aerului circulant. Controlul la distanta prin comanda electronica optionala flex (Comunicarea oricarei informatii despre incalzire, inclusiv nivelul uleiului pe Computer (PC) / Smartphone si raportarea datelor disponibile).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura