Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator axial portabil Heylo PowerVent 3000 Kombi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

276975 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ventilator exhaustor mobil pentru extragerea prafului: Heylo PowerVent 3000 include Sac clasa M + clema de montare. PowerVent 3000 este un ventilator pentru exhaustare ce se potriveste in special pentru aspirarea prafului. Prin conectarea sacului de praf de clasa M pe partea de evacuare, particulele de praf si de murdarie de pe santierele de constructii din diverse activitati sau  meserii pot fi aspirate. Pentru ventilatie sau acceleratie la uscare se poate conecta cu o tubulatura de maxim 45 metri lungime. Aceasta permite transportul aerului proaspat in cele mai indepartate incaperi si/sau scoaterea aerului din acestea.

Domenii de aplicare: ventilator pentru exhaustare praf, printre altele, pentru lucrari de tamplarie si tencuiala, lucrari de taiere, slefuire si tigla, precum si lucrari de vopsire; pentru ventilatie (potrivita de asemenea pentru ventilarea canalului prin racordarea tubulaturilor); pentru accelerarea uscarii (in special a zonelor greu accesibile).

Acest ventilator exhaustor portabil are o carcasa robusta ce ii permite sa fie utilizat pe o perioada lunga de timp. Ventilatoarele de aer axiale din categoria PowerVent sunt construite sa faca fata celor mai grele provocari.

Ventilatorul exhaustor mobil Heylo PoweVent 3000 face parte din categoria de echipamente de lucru mobile ce sunt usor de depozitat si manipulat de o singura persoana. Acest ventilator exhaustor portabil poate sustine pana la 6 buc de tubulatura flexibila care poate fi directionata in orice directie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura