Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator axial portabil Heylo PowerVent 1500 K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

216303 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ventilator axial portabil pentru extragerea prafului: ventilator axial Heylo PowerVent 1500 cu Sac clasa M + clema de montare. PowerVent 1500 este un ventilator axial portabil pentru extragere praf care se potriveste in special pentru aspirarea prafului. Prin conectarea pungilor de praf de clasa M pe partea de evacuare, particulele de praf si de murdarie de pe santierele de constructii din diverse meserii pot fi aspirate.

Pentru ventilatie sau acceleratie la uscare se poate conecta la o tublatura flexivila de 7,6 m lungime. Aceasta permite transportul aerului proaspat in cele mai indepartate incaperi si scoaterea aerului din acestea. Domenii de aplicare: ventilatorul axial portabil exhaustare praf, printre altele, se recomanda pentru lucrari de tamplarie si tencuiala, lucrari de taiere, slefuire si tigla, precum si lucrari de vopsire; pentru ventilatie (potrivita de asemenea pentru ventilarea canalizarilor prin racordarea tubulaturilor); pentru accelerarea uscarii (in special a cavitatilor).

Lucrul in medii cu praf nu a fost niciodata mai usor. Datorita puterii sale ventilatorul axial portabil Heylo PV 1500 este cel mai recomandat produs din categoria sa. Cu o carcasa robusta si un motor fiabil, acest ventilator portabil este cel mai bun prieten al zugravilor, slefuitorilor, vopsitorilor, tamplarilor, etc.

Comanda acum un ventilator portabil pentru echipa ta si vei vedea ce rapid iti creste popularitatea. Arata oamenilor tai ca iti pasa in ce conditii lucreaza in domeniul tau de activitate. Clientii tai vor aprecia ventilatorul portabil ce va evacua vizibil praful de pe santier sau din atelierul tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura