Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set 3 uleiuri esentiale bio umidificator - Mix 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Set uleiuri esentiale organice (pentru aparatele Venta Seria 5) Ulei esential organic - Portocala

Aroma de portocala are un parfum placut si fructuos, care ofera in acelasi timp un efect de prospetime si relaxare. Mai ales in timpul iernii cand ziua este atat de scurta, portocala are un efect de imbunatatire a starii de spirit si aduce soarele in viata noastra. De asemenea, poate avea un efect calmant in momente stresante sau tensionate.

Ulei esential organic - Grapefruit/Lemn de Santal

Mirosul de grapefruit stimuleaza, aduce o buna dispozitie si pofta de viata. Mirosul moale de lemn de santal are un efect linistitor si relaxant si poate stimula puterea creativa si imaginatia. Impreuna, aromele au un efect motivant si aduc euforie si bunastare.

Ulei esential organic - Eucalipt

Uleiul de eucalipt este ideal pentru sezonul rece. In cazul in care organismul este expus la stres crescut din cauza aerului umed si rece, precum si a fluctuatiilor de temperatura, apararea organismului trebuie sa fie consolidata. Mirosul de eucalipt intareste, revigoreaza si asigura respiratia libera. Ajuta concentrarea si are un efect stimulativ si revigorant, fiind o aroma care ne da impuls.

Pachetul contine 3 recipiente x 10ml/recipient de uleiuri esentiale organice umidificatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura