Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tratam aerul nemteste!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aeroterma electrica trifazata Heylo DE 20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

630504 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aeroterma electrica Heylo DE 20 industriala cu incalzire electrica trifazata, asigura o incalzire rapida si curata pe santiere, in intreprinderi, la evenimente si in multe alte situatii.

Vrei o aeroterma electrica robusta pe care te poti baza? Te poti opri din cautari, tocmai ai gasit-o. Heylo DE 20 este cea mai silentioasa aeroterma electrica din categoria ei. Cu 3 trepte de putere calorica poate fi potrivita pentru orice proiect mic, mediu sau mare. Incalzeste rapid incaperi de la 25 mp. Poate fi folosita pe regim manual sau conectata la un termostat de ambient. Producatorul garanteaza ca aeroterma electrica Heylo DE 20 poate functiona in regim automat pe termen nedefinit cand este conectata la termostat de ambient si priza cu impamantare.

O caracteristica tehnica deosebita este contorul de ore. Acesta poate fi util daca alegeti sa achizitionati aeroterma electrica pentru a o oferi la inchiriere. Dispune si de o protectie de supra-tensiune ce o va mentine in siguranta in zonele cu fluctuatii de tensiune.

Robustetea acestei aeroterme electrice o face ca prima alegere pentru cei care ofera echipamente de incalzire de inchiriat. Faptul ca sunt silentioase si incalzesc rapid spatiul unde sunt amplasate asigura organizatorii de evenimente de succesul lor in afaceri.

Cu o traditie de peste 50 de ani in productia de echipamente de incalzire si ventilatie, compania germana Heylo produce cele mai fiabile aeroterme electrice atat trifazate cat si monofazate. Acestia inoveaza continuu pentru a asigura piata de o permanenta imbunatatire a calitatii echipamentelor cat si de sustenabilitatea mediului inconjurator.

Poti afla mai multe aici despre cum sa alegi o aeroterma potrivita pentru proiectul tau.
Avantaje practice:
- Nu au nevoie de after-cooling. Se racesc complet in mai putin de 3 secunde.
- Incalzesc rapid spatiul - au un debit de aer mare
- Au 3 trepte de putere: 6-12-18 k
- Se pot depozita usor in stiva
- Nu consuma oxigen, sunt absolut fara miros, fiind astfel un avantaj considerabil atunci cand sunt folosite in zonele slab ventilate.
- Constructie robusta din tabla de otel galvanizata, protejata la rugina, vopsita electrostatic
- Portabile, cu maner si picioare izolate
- Calitate cu certificate CE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura