Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program spionare computer Arm KeyLogger
270 lei
Brand
Cklarm
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In era tehnologiei nu ne mai despartim de calculator. Arm keylogger raspunde la o nevoie nascuta tocmai din acest comportament. Mai exact, este un program care odata instalat pe un computer va permite sa vedeti toata activitatea de pe acel computer.

Arm keylogger inregistreaza activitatea userilor unui computer si o salveaza intr-un fisier criptat. Folositi acest program pentru a afla ce se intampla pe computerul dumneavoastra cat timp sunteti plecat, pentru a pastra o arhiva la tot ce aveti pe computer, ca sa aflati parolele celor care folosesc computerul sau sa va monitorizati copii. Il puteti folosi de asemenea pentru a detecta accesul neautorizat.

Pe deasupra, Arm keylogger pastreaza informatii despre adresele de internet pe care userul le-a vizitat, documente accesate, discutii pe chaturi, parole .
Cu alte cuvinte Arm Keylogger inregistreaza tot ce se intampla pe un computer din momentul in care a fost deschis pana la inchiderea PC-ului.

Acest program odata instalat este invizibil pentru toti. Arm keylogger nu este visil in taskbar, programs files, start up sau oriunde in alt loc. Este perfect invizibil.

* Monitorizare chat - Arm Keylogger a fost proiectat sa inregistreze si sa monitorizeze ambele parti ale conversatiei in urmatoarele programe de mesagerie instant: yahoo messenger, ICQ Pro, ICQ Lite, Skype, Windows Messenger, Google Talk

* Web update - Arm keylogger poate verifica daca exista update-uri ale programului, le va downloada si instala automat
Din Gura in Gura