Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Digital Content Distribution LTD

+40312295953,

Sistem operare Windows 10 Professional Retail

Out of stock
Producator:
Microsoft
Telefon:
+40312295953
Pret:
429.21 lei
 

Detalii produs

Cumparati Windows 10 Pro licenta transferabila. Comandati acum si va vom trimite cheia de licenta pentru activare la Windows 10 direct prin e-mail.

Licenta transferabila
Acest tip de licenta pentru Windows 10 Pro este conectata la contul Microsoft. Acesta poate fi usor re-instalat intr-un alt PC atunci cand este necesar, fara sa cumparati o licenta noua.Windows 10 aduce inapoi Windows-ul deja stiut si incorporeaza imbunatatiri semnificative. Fiind cel mai rapid sistem de operare la Microsoft pana in prezent, Windows 10, de asemenea, vine cu un actualizat construit in sistemul de securitate pentru a ajuta la protejarea sistemului de software rau intentionat.

Windows 10 Professional are toate caracteristicile Windows 10 Home alaturi de punctualitate convenabil de afaceri pentru criptare, log la distanta si crearea de masini virtuale.

Noi caracteristici excitante
Perfect pentru afaceri. Windows 10 Pro va ofera posibilitatea de a va conecta la orice domenii de afaceri sau de scoala, de a avea acces la fisiere de retea, servere, imprimante si mai mult prin Azure Active Directory. Wseindows 10 Pro, de asemenea, vine cu BitLocker, un program de securitate avansat care va ajuta sa va protejati datele prin criptare imbunatatita si management de securitate. In cele din urma, versiunea Pro este conceput pentru a va permite sa lucreze cat mai eficient posibil, de fiecare data cand doriti, de oriunde va aflati, permitandu-va sa va conectati la laptop sau desktop pe parcurs Remote Log-in si de a crea un aparat virtual prin Hyper-V, permitandu-va sa rulati mai multe sisteme de operare, in acelasi timp.

Multi-tasking redefineste modul in care oamenii lucreaza pe PC-ul lor. Aceasta caracteristica face mai multe sarcini pe computer mai usor decat oricand, permitandu-va pentru a vizualiza pana la patru lucruri diferite la o data si de a crea mai multe desktop-uri virtuale.

In acelasi timp, Windows 10 reprezinta punctul culminant al calatoriei de convergenta a platformei cu windows care ruleaza acum pe un singur nucleu unificat. Aceasta convergenta permite aplicatiilor sa devina universala, ceea ce inseamna ca vor cauta si efectua acelasi mod pe fiecare dispozitiv Windows, indiferent daca utilizati un telefon, o tableta, un laptop, un desktop sau chiar un Xbox.

Caracteristica Continuum permite utilizatorilor sa comute intre laptop (tastatura si mouse) si modul tableta in dispozitive convertibile. Cand doriti sa utilizati numai ecranul tactil, modul tableta modifica aspectul sistemului de operare, astfel incat acesta sa devina mai usor de atins. Odata ce ati conecta un mouse si tastatura, sau transformati laptop-ul in jurul, Windows va intra in modul desktop. Aplicatiile se vor intoarce in Desktop Windows care sunt mai usor de mutat cu un mouse si desktop-ul vor fi afisate din nou.

Windows este, de asemenea, primul sistem de operare care suporta Windows Holographic. Impreuna cu HoloLens (dispozitiv separat), Windows 10 va ofera acces la functii uimitoare realitatea augmentata. Hologramele de inalta definitie vor veni la viata in lumea ta, integrandu-se perfect cu mediul tau fizic. Holograme amestecate cu lumea ta reala va debloca moduri complet inovatoare de a crea, comunica, lucra, si de a juca.

Construit pentru afaceri:
Daca dispozitivul este pierdut sau furat, BitLocker si BitLocker to Go vor pune totul in carantina, astfel incat nimeni altcineva sa nu va poata accesa sistemele sau datele.
Fisierele Office ar fi Excel, Word si PowerPoint se stocheaza automat in cloud, care actioneaza ca o unitate virtuala online, astfel incat sa partajati si sa lucrati la documente in timp real.
Autentifica-va cu Remote Desktop pentru a utiliza PC-ul cu Windows 10 Pro in timp ce sunteti acasa, pe drum, sau oriunde exista o conexiune la internet.
Creati-va propria sectiune de aplicatii private in Magazinul Windows pentru acces convenabil la aplicatiile de care aveti nevoie cel mai mult.

Pastrati-va fisierele in siguranta cu BitLocker si obtineti aceeasi securitate pe dispozitivele detasabile pentru stocare cu BitLocker To Go. Windows 10 Pro include, de asemenea, Windows Defender antivirus, care utilizeaza puterea de cloud, optica larga, invatarea masinilor, precum si analiza comportamentului pentru a proteja dispozitivele de la emergente, amenintari sofisticate. In plus, actualizarile automate asigura o protectie completa si continua impotriva amenintarilor actuale si viitoare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Digital Content Distribution LTD
Persoana de contact: Dimitrova Simona
Adresa: Zavalska Kitka, Nr.8, 1618
Localitate: Sofia
Judet: -
Telefon: +40312295953
Website: http://www.licencedeals.com
Sugestii: sisteme de operare

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi