Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Confortul termic in echilibru

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dj nunta Bucuresti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1000 lei Lei
Brand
PROFESIONALISM
Out Of stock
Descriere
Organizam sonorizari – foto – si video HD – Bucuresti
judetul Ilfov – judetul Prahova – judetul Ialomita – judetul Buzau

Plecand de la premisa ca orice eveniment reusit depinde in mare masura de ambianta muzicala si de calitatea sunetului, am realizat pentru dvs. cea mai tentanta oferta din acest punct de vedere.

In primul rand Dj-ii cu care lucram sunt consacrati in acest gen de evenimente, avand la dispozitie o sursa impresionanta de genuri muzicale, ei sunt oricand pregatiti pentru gusturile dvs. In al doilea rand rezerva de putere este suficienta pentru orice eveniment pe care doriti sa-l organizati.In fine, linia audio, se ridica la nivelul celor mai pretentioase gusturi.

Oferim experienta si priceperea noastra pentru toate tipurile de evenimente si petreceri de firma sau corporatie, inclusiv edificari de echipa, lansari de produse, cocktailuri pentru clienti sau petreceri de sarbatori. Va vom ajuta sa alegeti muzica pe care doriti sa o auziti si vom raspunde solicitarilor invitatilor chiar si în timpul petrecerii. Indiferent ce muzica selectati, dj-ul Dumneavoastra va avea la dispozitie o bogata varietate de CD-uri care va satisface toate preferintele muzicale si segmentele de varsta."

Va prezint cateva din evenimentele pe care le sonorizam:
Botez
Nunta
Ceremonii de inaugurare
Lansari de firme si produse
Receptii
Cocktail-uri
Intruniri de afaceri si petreceri de firma
Dineuri oficiale
Conferinte
Aniversari
Banchete si intalniri anuale
Festivitati

Echipa Libra System Events foloseste numai echipamente profesionale de sunet si vine in intimpinarea Dumneavoastra si cu un set de efecte luminoase. Alegeti pe cei mai buni si    va vom face sa va simtiti ca un oaspete la propria Dumneavostra receptie. Contactati-ne in vederea unei intalniri si vom stabili, tinand cont    de dorintele Dumneavoastra si sfaturile noastre, pregatirea si desfasurarea evenimentului."

- Filmare cu SONY DIGITAL VX2100E (High Definition) 3CCD;
- Filmarea totala a nuntii(ceremonial, obiceiuri, cununia religioasa, petrecerea);
- 2 DVD prelucrate integral a cate 120 minute montaj, precum si copii ale acestora (Fiecare DVD contine introducere si montaje tematice);
- DVD si carcase personalizate.

-Executam fotografii profesionale folosind aparatul digital NIKON D60/Blitz extern SB900. Fotografii nostri sunt experti in imortalizarea evenimentului tau.

sonorizare profesionala cu echipament DYNACORD PM2600 - sub F8 - F120 - CDJ PIONEER 400 - DJM PIONEER

fiecare eveniment este unic
asadar nu ezitati sa ne contactati
se poate configura totul dupa nevoile dumneavoastra
totul este negociabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura