Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Editura Themis

O Librarie Pentru Toti
0733073802,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania Editura Themis, distribuie la nivel national si international lucrari de referinta tiparite pretutindeni, atat enciclopedii sau dictionare generale, cat si tematice, care acopera toate domeniile cunoasterii umane.

In prezent lucram cu mai mult de 300 de edituri si grupuri editoriale din tara si strainatate. Gratie acestor colaborari, dispunem de o oferta diversificata, putand veni in intampinarea solicitarilor multivolum, carte de stoc, cat si a doritorilor de carte de stricta specialitate - in regim de comanda ferma si putem efectua la cerere, pe baza de contract, distributia cartii editate de dvs in regie proprie.

Printre colaboratorii nostrii se numara bibliotecile, institutiile de cercetare si documentare, institutiile de invatamant - prescolar, scolar, liceal si universitar, organizatiile guvernamentale si nonguvernamentale, cat si persoanele fizice, carora le oferim lucrari din cele mai diverse domenii: carte academica, carte educationala, carte pentru copii, albume de arta, etc.

Colaborarea cu noi, presupune sa apelati la o echipa de tineri specializati care garanteaza gasirea solutiei optime si rentabile pt achizitia de carte, material sportiv, material didactic, rechizite, articole birotica si papetarie, precum si jucarii si jocuri educationale.
Produse si servicii:
carti scolara, papetarie, rechizite, tipizate, jocuri, jucarii
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Editura Themis
Persoana de contact: Neacsu Diana
Adresa: Str. Exercitiu, Nr. 75
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0733073802