Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Lex Trade International

0720721804, 0720721804

Despre noi

Trimite mesaj
Scopul nostru este sa va oferim servicii de traducere profesionale de o calitate excelenta cat si preturi accesibile si avantajoase.

Biroul de traduceri - Lex Trade International va ofera.

Traduceri Engleza, Franceza, Italiana, Romana, Turca, Germana, Spaniola.

Traduceri legalizate si traducatori autorizati.
Serviciile noastre includ si traduceri legalizate de notar, precum si traduceri autorizate, pentru care ne asumam toata responsabilitatea in calitate de traducatori autorizati de catre ministerul justitiei.

Confidentialitate.
Va asiguram ca suntem constienti de importanta respectarii confidentialitatii datelor si informatiilor obtinute prin colaborarea cu dvs. Urmand atingerea scopului nostru mentionat mai sus, venim in intampinarea dvs. cu o oferta de preturi foarte avantajoasa.

Profesionalism.
Societatea noastra de traducatori a fost infiintata in anul 2006, de o echipa tanara si motivata oferind astfel la momentul actual un plus de experienta pe piata. Intreaga echipa de traducatori va pune la dispozitie rezultatul anilor de studii superioare in domeniu, precum si cel al specializarilor efectuate in strainatate.

Pornind de la ideea ca majoritatea clientilor nostri precum si viitorii nostri clienti sunt oameni de afaceri si societati pentru care timpul si calitatea sunt extrem de valoroase, in concluzie am decis ca incepand cu anul 2012 sa le venim in ajutor prin simplificarea tuturor etapelor ce tin de domeniul traducerilor.

Asadar, cu un plus de flexibilitate, venim in sprijinul dvs. prin oferirea posibilitatii de a efectua traduceri in regim de urgenta, prin respectarea termenelor de predare stabilite de comun acord precum si oferind posibilitatea de a ne ocupa si de legalizarea notariala a actelor dvs. Traducerile se vor preda in general in format electronic sau redactate. Traducatorii nostri au fost selectati cu atentie, acestia avand o experienta in domeniul de traduceri autorizate, fiind autorizati de Ministerul Justitiei.

Acestia au format o echipa ambitioasa ce reuseste cu success sa realizeze traducerea profesionala a tuturor documentelor, indiferent de domeniu, datorita pregatirii superioare in acest domeniu, a experientei acumulate in timp si a principiului solid al societatii de a satisface toate cerintele si pretentiile clientilor nostri.

Tarife traduceri:
1 pagina contine 2000 de caractere cu spatii; minim facturabil o pagina.
Media de lucru pe zi pentru o traducere este de 5 pagini pe zi.

Taxa de urgenta pentru traduceri:
Taxa de urgenta este de 50% (in aceeasi zi), 30% (la ce depaseste norma de lucru pe zi) in functie de volumul de pagini si de termenul de predare (in aceeasi zi sau in 2, 3 zile lucratoare) iar in weekend se aplica un adaos de 50%.

La cererea dvs, ne putem ocupa de legalizarea notariala a documentelor traduse, in numarul de exemplare cerut. Legalizarea fiind tarifata separat, conform tarifelor percepute de cabinetul notarial.
Va atragem atentia ca biroul nostru nu este ocupat permanent, deoarece angajatii nostri se afla foarte des pe teren. Va rugam sa ne contactati prin e-mail, in prealabil, pentru stabilirea unei intrevederi la biroul nostru.

Pentru detalii accesati www.lextradeinternational.ro
Produse si servicii:
servicii de traduceri autorizate, cu sau fara legalizare notariala
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lex Trade International
Persoana de contact: - -
Adresa: Str. Postei, Nr. 71,bloc C1, Ap 28, et. 6
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0720721804
Telefon mobil: 0720721804
Website: http://www.lextradeinternational.ro