Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spartan Partner
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Evaluator risc securitate fizica Sibiu
1 lei
Brand
2017
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pasi de lucru

Dupa stabilirea primului contact va voi trimite un e-mail cu detaliile solicitate si totodata voi dori sa-mi comunicati fie telephonic, fie prin e-mail, cateva detalii pentru a putea stabili o eventuala prima intalnire.

Pe timpul primei intalniri va propun sa fie stabilite urmatoarele probleme (lista ramanand deschisa cu eventuale propuneri din partea dumneavoastra):
-Semnarea unui contract privind confidentialitatea datelor si informatiilor cu care personalul implicat in activitate intra in contact;
-Perioada de desfasurare a evaluarii riscului la securitate fizica;
-Stabilirea unui plan de comunicare;
-Prezentarea si stabilirea criteriilor de evaluare a riscurilor la securitate fizica (altele decat cele din grila specifica obiectului de activitate prevazuta de legislatia in vigoare si care sunt minime), chestionare si alte instrumente de lucru;
-Persoanele din cadrul unitatii abilitate (imputernicite) sa participe si sa ofere informatii referitoare la obiectiv, la dispunerea bunurilor si valorilor ce vor face obiectul masurilor de securitate;
-Elaborarea si semnarea contractului de prestare a serviciului de evaluare a riscului la securitatea fizica pentru unitatea dumneavoastra;
-Prezentarea unitatii si a primelor informatii pentru definirea aproximativa a contextului intern si extern.

1.In cel mai scurt timp, pe baza primelor informatii va voi prezenta spre aprobare un plan de desfasurare a evaluarii riscurilor la securitate fizica, incadrat in timp si spatiu.
2.Va voi prezenta o lista  cuprinzatoare a acelor evenimente care ar putea facilita, preveni, degrada sau intarzia realizarea obiectivelor, importanta fiind si identificarea riscurilor asociate nevalorificarii unei oportunitati. Dupa identificarea a ceea ce ar putea sa se intample, va fi necesara studierea cauzelor posibile si scenariilor privind consecintele potentiale.
3.Analiza riscului vizeaza dezvoltarea unei intelegeri a riscului, furnizand datele de intrare pentru etapa de evaluare.
4.Pe baza tuturor informatiilor culese pe timpul inspectiilor de vizionare a obiectivului, a intalnirilor cu personalul unitatii si cu organele de politie locala voi efectua evaluarea riscurilor pe baza criteriilor stabilite de comun acord si a celor rezultate din legislatia in vigoare sau din standardele internationale in domeniul securitatii. Rezultatul evaluarii va va fi prezentat insotit de un set cu optiuni de tratare a riscurilor avand in vedere si raportul cost/nivel de securitate.
5.La incheierea activitatii voi intocmi raportul de evaluare si tratare a riscurilor la securitate fizica in doua exemplare pe care il vom data si semna urmand ca dumneavoastra sa prezentati organelor abilitate documentatia necesara pentru adoptarea masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor prevazute de lege si transpusa in planul de paza si proiectul sistemului de alarmare.
6.In final dar nu in ultimul rand va propun contactarea mea pentru a va trimite un material informativ si grila prin care ve-ti putea calcula singuri costurile evaluarii.

Contact la 748235299
Din Gura in Gura
Alte Produse