Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Minus energie = plus profit

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie automata curatat cartofi, morcov, telina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16500 €
Brand
F.P.C.F Smart Little Faster 500
Out Of stock
Descriere
Linia FPCF Smart Little Faster 500, a fost proiectata sa faca fata tuturor exigentelor din domeniu procesarii legumelor radacinoase, in sensul ca incape in spatii reduse (8 m lungime cu 0.6 m latime", consum de energie foarte mic (2 kw/h), productivitate foarte mare pentru dimensiunea redusa (500 kg ora), complet automata.

Explicatie: se alimenteaza manual sau cu stivuitorul buncarul de cartofi, se seteaza timpul de curatare si cantitatea de cartofi pe sarja, se apasa pe buton iar ciclul se repeta automat. Cartofii ies din robotul de curatat pe o masa de inspectie, un muncitor ii inspecteaza si i impinge intr o cada cu apa, apoi sant preluati (cartofii) de catre un elevator si ajung in robotul de pai de ultima generatie FPCF Niny Smart, din robot ajung in prima cada de spalare primara, apoi sant ridicati de un elevator in baia de spalare finala, antioxidare si uscare. Din baia antioxidanta sant urcati pe masa de ambalare sau in ansamblu automat cantar si masina de ambalat. Linia functioneaza cu maxim 3 muncitori.

La livrare asiguram instalarea, instruirea personalului precum si TOATA TEHNOLOGIA DE PROCESARE PENTRU CA PRODUCUL FINIT SA NU SE INEGREASCA SI SA REZISTE PANA LA 10 ZILE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura