Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Minus energie = plus profit

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie semiautomata curatat cartof, morcov, telina, pastarnac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7450 lei Lei
Brand
FPCF SMART LITTLE FASTER 400
Out Of stock
Descriere
Linia automata de procesat FPCF Smart Little Faster 400 poate curata orice tip de legume radacinoase in special cartofi.
Linia este prevazuta cu un tablou de comanda, de unde sunt accesate cu usurinta, toate functiile liniei.
LInia automata FPCF Smart Little Faster 400 a fost proiectata sa functioneze, chiar si cu un singur operator.
Linia este prevazuta cu masina de curatat, zona de inspectie, tanc de apa pentru spalare, elevator care urca legumele in robotul de taiat sau in recipiente in functie de ce se doreste.
Masina de curatat este profesionala, fiind actionata de motor cu reductor. Motorul se afla in afara zonei in care ar putea sa ajunga apa.  Masina este proiectata astfel incat apa sa nu ajunga niciodata, indiferent de conditiile de lucru in zona rulmentilor sau si mai grav in zona motorului. Riscul de scurt circuit este ZERO.

Durata de viata a rulmentilor, avand in vedere multipla protectie la apa, dar si faptul ca are in componenta 2 rulmenti puternici care preiau atit socurile radiale cat si cele axiale, este foarte mare.

Linia automata FPCF Smart Little Faster 400 este dotata cu un panou de comanda cu protectie si functioneaza in  2 moduri de lucru.

Modul temporizat si modul automat. Pe modul automat se elimina timpii morti, care reprezinta uneori si 50 suta din timpul de lucru.

Timpi morti, sant cauzati de operatiuni precum: deschiderea capacului, inchiderea capacului, pornirea si oprirea utilajului pentru incarcarea si evacuarea cartofilor sant eliminati in cazul nostru.

Cartofii evacuati din masina de curatat, sant evacuati in zona de inspectie, de unde operatorul ii dirijeaza in tancul de apa, unde sant spalati iar apoi cu ajutorul elevatorului cu banda modulara din polipropilena sunt urcati in Robotul de pai FPCF Niny Smart 400.

Robotul de pai este de ultima generatie. Acesta este proiectat pentru a taia cartofii DOAR pe lungime, obtinand astfel cei mai lungi cartofi pai.
Tipul de taietura este pai 10/10 Home Made, tocmai pentru a acorda o nota distincta cartofilor "ca la mama acasa"
In pretul utilajelor se asigura instalarea si instruirea personalului.
De asemenea, va punem la dispozitie si toata tehnologia de prelucrare a cartofilor, (sa se mentina 7 zile fara sa se inegreasca).
Dimensiunile liniei FPCF Smart Nik 300 sant:
Lungime 2200, latime 600, inaltime 1300, putand incapea in cele mai mici spatii.
Mai multe detalii despre utilajele noastre puteti gasi si la adresa wwww.fpcf.eu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura