Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ledus Srl

Becuri auto cu led smd
0723453700, 0723453700

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata la inceputul anului 2010 LEDUS SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata ce are ca obiect de activitate importul si comercializarea produselor de iluminat cu LEDuri.

Gama produselor de iluminat cu LEDuri auto contine becurile auto cu LEDuri smd, de tip 3528 si 5050, intr-o diversitate de modele, folosite pentru a inlocui cu succes toate tipurile de becuri folosite pentru luminile de la pozitie, frane, semnalizare, plafoniera, portbagaj, torpedou, numere, proiectoare de ceata pe 12v si 24V.Aceste becuri auto au un consum de energie de pana la 10 ori mai mic decat cele clasice cu filament, au o lumina mai puternica si o durata de viata de 10000-50000 de ore de functionare, nu se incalzesc si nu isi diminueaza stralucirea in timp, fiind de asemenea foarte rezistente la vibratii si socuri(lucruri inevitabile pt drumurile din ROMANIA).

Gama reclamelor luminoase cu LEDuri de tip INCHIS, DESCHIS, OPEN, CLOSE, COFEE, PIZZA, WC, BAR,NON STOP, SPALATORIE AUTO etc. , contine aceste panouri de reclama sau afisare a diverselor produse sau activitati, cu o stralucire intensa si un joc de lumini ce atrage atentia de la o distanta de 2-300m fiind foarte vizibile chiar si in timpul zilei.

Gama produselor de iluminat decorativ contine baghetele de LEDuri sau fasiile de leduri in diverse culori, de asemenea cu LEDuri de tip smd modelel 3528 si 5050, tot pe 12V, protejate sau nu cu banda siliconica factor protectie IP 65, pe suport adeziv 3M, cu o lungime de pana la 5m, modulele impermeabile de cate 3 LEDuri, adaptoare, surse si module de comanda si telecomanda.

Gama de iluminat casnic si industrial contine becuri, proiectoare, spoturi, tuburi si lampi cu LEDuri intro varietate de puteri si modele, toate cu un consum foarte redus de energie si o durata de viata foarte lunga comparativ cu cele clasice cu filament.

Gama diverse contine para de dus cu LEDuri, care are inclus un microgenerator de curent si un senzor de temperatura ceea ce face ca para de dus sa lumineze in diferite culori in functie de temperatura apei ce trece prin ea.
Produse si servicii:
becuri auto cu LED, LED auto, bec auto LED SMD, baghete cu LED-uri, becuri cu LED, semne cu LED-uri, panouri cu LED, benzi cu LED-uri SMD 3528, benzi cu LED-uri SMD 5050, para de dus cu LED-uri
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ledus Srl
Persoana de contact: Tupala Alexandru Ion
Adresa: Str. Mures, Nr. 42
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0723453700
Telefon mobil: 0723453700
Website: http://www.ledus.ro