Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Yalin Industry Company Limited

86-757-22113442,

Despre noi

Trimite mesaj
Yalin Industrie Company Limited este o cercetare chinez ┼či dezvoltare, produc┼úie, v├ónz─âri ┼či ├«ntreprinderilor de tehnologie de diferite tipuri de produse cu LED-uri, care se bazeaz─â pe intern, cu perspectiv─â interna┼úional─â pentru a satisface exigente de pia┼ú─â, au aderat pentru a servi clientul cu o calitate ├«nalt─â.

Produsele sunt utilizate pe scar─â larg─â ├«n hoteluri, poarta semne de iluminat, peisaj, casa de iluminat interior, construirea contur, tren pachet cutii veioza de pe noptiera, dulap de iluminat, firme de iluminat de inginerie, magazine de iluminat, firme de inginerie de publicitate, companii de comer┼ú exterior, societ─â┼úile de decorare, baruri, coridoarele, toaletele, depozite, hoteluri, restaurante, ┼či atmosfera pe timp de noapte pentru a crea o sursa de lumina, cum ar anun┼ú proiect de caractere de iluminat.

De produse cu pre┼ú competitiv, am s─â adere la principiul integrit─â┼úii, ┼či au stabilit pe termen lung rela┼úie de afaceri de cooperare cu mai mul┼úi clien┼úi, inclusiv ├«n pia┼úa intern─â ┼či la bord.

├Än acela┼či timp, ne vom extinde ├«n mod activ pe pia┼úa interna┼úional─â, produsele sunt foarte populare ├«n Asia de Sud, America de Nord ┼či Europa, mai mult de zece ┼ú─âri ┼či zone.

Noi pled─âm "serviciul sincer, ├«mbun─ât─â┼úirea continu─â, cu pret competitiv", principiul de afaceri, ├«n timp ce aderarea la spiritul de ├«ntreprindere, cu grave ┼či practica, onestitate ┼či inovatoare. Cu managementul umane ┼či deschis. Noi va oferi bunuri durabile cu cea mai bun─â calitate ┼či servicii pentru clien┼úii no┼čtri, la pre┼úuri competitive.

Suntem cu nerăbdare să coopereze cu tine si compania ta pentru a construi lumea de mâine frumoasă.
Produse si servicii:
lumina LED, iluminat cu LED, LED tub, lumina, lampa, iluminat, corp de iluminat cu LED, lumina plafon LED, LED cale, bec LED, LED lampa de perete, cu LED lumina reflectoarelor, LED light
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Yalin Industry Company Limited
Persoana de contact: Sumkey Lin
Adresa: Fengxiang Industry Zone, Daliang, Shunde
Localitate: Foshan
Judet: -
Telefon: 86-757-22113442
Fax: 86-757-22113442
Website: http://www.yalinlighting.com