Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Gideon Comp S.r.l.

0235319100, 0754361361

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2003, Gideon Comp srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta atat local (judetul Vaslui) cat si national.

Oferind solutii informatice si de comunicatii la problemele clientilor, a reusit in 2006 sa-si extinda activitatea intr-un domeniu nou, import si distributie de produse pentru copii. In 2008 Gideon Comp srl a devenit importator a produselor Mattel, cel mai mare producator de jucarii si produse pentru copii. Branduri precum Fisher-Price, Barbie, Hot Wheels, Little People, Winnie Pooh sau Matchbox sunt in mod curent in oferta noastra.

Verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate cerintelor acestora si daca raspund asteptarilor lor.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor comercializate de compania noastra, Gideon Comp Srl.

Experienta si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
leagane, balansoare, centre de activitati, carusele, olite muzicale, scaune auto, scaune de masa, antepremergatoare, interfoane si jucarii pentru bebelusi
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Gideon Comp S.r.l.
Persoana de contact: Botezatu Gigel
Adresa: Str. Traian, Nr. 228
Localitate: Vaslui
Judet: Vaslui
Telefon: 0235319100
Telefon mobil: 0754361361
Fax: 0235319100
Website: http://www.leagane.ro