Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Lavchim S.R.L.

0733-260.904,

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare LAVCHIM S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Ceea ce isi propune firma LAVCHIM S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca adezivi, vopseluri, lacuri. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

LAVCHIM S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Produse si servicii:
adezivi, vopseluri, lacuri
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lavchim S.R.L.
Persoana de contact: Vintila Maria
Adresa: Nr. 18
Localitate: Rotbav
Judet: Brasov
Telefon: 0733-260.904