Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Diagnosticare laptop
10 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Înainte de orice reparație laptop (notebook), trebuie să depistăm cu exactitate toate problemele acestuia. Această etapă foarte importantă în cadrul reparației este diagnosticarea.

Uneori diagnosticarea este o operațiune simplă, care durează câteva minute, însă de cele mai multe ori este una foarte complexă și se realizează cu echipamente speciale de măsură și diagnostic, durata ei putând ajunge la câteva ore sau chiar zile. Practic, diagnosticarea ocupă cea mai mare parte a timpului care este dedicat unei reparații de laptop, mai ales din cauza faptului că de foarte multe ori simptomele sunt aceleași pentru mai multe defecțiuni după cum puteți citi detaliat în secțiunea forum a acestui site.

În urma diagnosticării vei primi automat prin mail și SMS toate informațiile necesare pentru a lua o hotărâre cu privire la reparația laptopului tău. Astfel, fie că ești la birou, acasă sau pe teren, ești informat cu privire la starea laptopului tău și poți confirma sau refuza reparația foarte usor grație sistemului informatic unic dezvoltat de compania noastră.

Diagnosticarea este gratuită în cazul tuturor echipamentelor reparate la noi în service, situație în care se plătește numai costul reparației.
Din Gura in Gura