Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lang Imobiliare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere spatiu comercial B-dul Revolutiei
25 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Spatiu comercial de inchiriat in Arad , zona ultracentrala

Adresa: Revolutiei
Repere: Revolutiei
Pret : 25 euro / mp / luna
Suprafata:170 mp
Compartimente:3
amenajat: complet

• grup sanitar: propriu
• curent trifazic
• racordare gaz
• climatizat cu centrala
• recomandat pentru: comert ,banci , reprezentanta
• utilizat anterior: banca
Specificatii:
Spatiul comercial este situat in centrul istoric al orasului, avind in imediata vecinatate Banca Nationala si Primaria (serviciile de taxe si impozite), OTP Bank, Orange corporate,,Banca Nationala,Primaria Arad .
Cladirea a fost construita incepind cu secolul XVII si finalizata la forma actuala in secolul XIX. Stilul salii de vinzare si al subsolului este gotic, cu tavane si structuri de rezistenta in bolti si boltisoare.

Cladirea a fost simetrizata si completata cu structuri ale renasterii, cu pastrarea de elemente ale goticului tirziu in interior. Fatada este tributara, prin urmare, unui stil renascentist, care nu mai contine elemente de gotic.
Deschiderea cladirii, la strada, este de 15 m si este constituita din usa de acces si doua vitrine ,.
Trotuarul din fata este lat de 4 m si este pentru promenada.Bulevardul Revolutiei este cea mai importanta zona comerciala pietonala a orasului.
Sala de vinzare este impartita prin structura de rezistenta in doua avand 3 porticuri de comunicare,
Pardoseala este din gresie +parchet:. Structura tavanului este partial in bolta si are inaltimea de 4.25 m. Suprafata salii de vinzare este de aprox. 140 mp.

Spatiul are suprafata 170 mp si este compartimentat astfel: o incapere Open space (spatiu de prezentare, desfacere) + Birou Managerial (poate fi recompartimentat si inclus in open space sau transformat in Cabine de Proba) + Birou Administrativ (Casierie, Cabine de Proba)+ 3 incaperi secundara ( spatiu depozitare, arhiva ,bucatarie )baie de serviciu .
Spatiul beneficiaza de intrare stradala, independenta, avand o vitrina generoasa de 15 ml, iar ca dotari mentionam: Vitrina Ultramoderna, Curent Trifazic, Centrala Termica, Aer Conditionat, Usi Interior tamplarie PVC cu geam Termopan, Gresie moderma Podea, gresie si faianta noi grupuri sanitare, contorizare gaz, energie electrica si apa separata.
Spatiul se bucura de un potential remarcabil datorat situarii intr-o zona ultracentrala cu puternic vad comercial si trafic pietonal intens, vizibilitatea maxima fiindu-i asigurata de vitrina stradala cu o deschidere de aprox. 15 ml, in vecinatate aflandu-se magazine, banci si birouri.

Spatiul comercial dispune de toate utilitatile, toate instalatiile de alimentare cu apa, electricitate, incalzire sunt noi.
Din Gura in Gura