Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Lancom Distribution Srl

021 348 38 09

Despre noi

Trimite mesaj
Lancom Distribution - Raportul calitate-pret de care aveti nevoie!

Lancom Distibution este un importator cu traditie in domeniul HoReCa ce va pune la dispozitie o gama larga de echipamente si accesorii pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering si nu numai.

Infiintata in anul 2003, firma Lancom Distribution are ca principale valori respectarea standardelor de calitate, respectarea partenerilor de afaceri dar si stabilirea unui raport cat mai avantajos intre pretul si calitatea produselor.

In mod constant urmarim sa punem la dispozitie partenerilor nostri produse cat mai variate si cat mai adecvate necesitatilor lor.

De aceea, selectam atent din variata oferta de produse de pe piata mondiala produsele care indeplinesc cele mai exigente standarde de calitate fiind in acelasi timp prietenoase din punct de vedere al pretului.

Va invitam sa vizitati produsele Lancom Distribution si sa va convingeti ca intr-adevar sloganul nostru reflecta punctul central al misiunii pe care ne-am asumat-o: sa fim un real sprijin pentru partenerii nostri.

Seriozitatea si punctualitatea sunt doi piloni ai activitatii noastre, piloni care au la temelie respectul fata de partenerii de afaceri, sinceritatea si angajamentul fata de ei.
Produse si servicii:
ehipamente si accesorii HoReCa
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2000
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Lancom Distribution Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Bd. Timisoara, Nr. 90, Cladirea B2, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 348 38 09
Telefon mobil: 0720510289/0740301327 - Adelina Stancioiu
Fax: 021 348 38 99
Website: http://www.lancom.ro