Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lada Verde
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii livrare saptamanala legume, abonament anual
985 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Abonament pe perioada ciclului de productie 2013

Se incheie un contract între producatorul agricol şi consumator, pe intreg ciclul de productie, pentru aprovizionarea săptămânală cu o lada cu legume ,,LADA VERDE'' si alte produse complementare traditionale. Stabilirea sortimentelor şi cantitatea produselor furnizate se realizează in functie de sezonul agricol.

Oferim 12% reducere abonatilor nostri!

Modul de distribuire a produselor agricole de grădină:
Distribuirea legumelor reprezentând cantitatea de produse pe sortimente, (conform tabelului afisat pe site) se realizează săptămânal, SAMBATA între orele 13.30-19.30 la domiciliul clientului sau in locul stabilit de comun acord.

Perioada de livrare, costuri şi condiţii de plată
Perioada de livrare începe în luna aprilie 2013 şi se incheie în luna noiembrie 2013. Fiecare lada are produse in valoare de 40 lei.

Numărul total de lazi furnizate in aceasta perioada va fi 28 in valoare de 1.120 lei dar profitand de reducerea noastra costul anual se reduce la 985 lei, realizand astfel o economie totala de 135 lei .

Consumatorul se angajează financiar pe perioada intregului ciclu de productie (aprilie/noiembrie 2013). El va efectua un avans de 145 lei la semnarea contractului, restul fiind impartit in 8 rate lunare a cate 105 lei. Acest avans se realizează în scopul susţinerii costurilor necesare pentru pregătirea culturii sau pentru a achita diferite plăţi legate de productie (seminte, ingrasamânt natural, etc).
Din Gura in Gura