Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

KVT-Fastening Srl

0371381155, 0730462760

Despre noi

Trimite mesaj
In calitate de specialist lider international in domeniul tehnologiei de fixare si etansare, KVT-Fastening ofera componente individuale calitate si solutii individualizate pentru fiecare client, cu aplicatii in diverse industrii si sectoare industriale. Compania apartine Grupului Bossard, in calitate de furnizor lider mondial in solutii inteligente pentru tehnologia de fixare industriala.
Piese speciale dupa desen

Fie ca este vorba de constructia de hale industriale sau utilaje, inginerie de precizie, avionica si aerospatiale, hidraulica, energie au electrotehnologie, transport sau tehnologie de automatizare, piesele fabricate de KVT-Fastening dupa desen sunt utilizate in toate locurile in care componentele standard nu corespund anumitor cerinte. Lucrul acesta se poate datora cerintelor speciale in ceea ce priveste greutatea sau geometria componentelor sau materialelor speciale.

Serviciile noastre:
Elaborari speciale si solutii speciale
Pe langa gama noastra extinsa de produse KVT apartiand marcilor proprii, va oferim si dezvoltari si solutii speciale. Datorita numerosilor ani de experienta ai expertilor nostri cu toate tipurile de tehnologii de fixare, putem fi alaturi de dvs. pentru a va ghida cu toata increderea prin proiectul dvs. individual.

Totul sub un singur acoperis
Dvs. formulati cerintele specifice, noi definim procesul de fabricatie in functie de cerintele dvs. si din portofoliul nostru mondial de producatori il selectam pe cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Beneficiul dvs. este ca obtineti toate solutiile de fixare dintr-o singura sursa si profitati de procese si tehnologii testate la cele mai inalte niveluri de calitate cu care sunteti obisnuiti.
Produse si servicii:
elemente speciale si normalizate pentru fixare, elemente de fixare bighead, sisteme de sudare cu bolturi, tehnici de etansare, insertii filetate
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO9001
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: KVT-Fastening Srl
Persoana de contact: Zabava Adrian
Adresa: Str. Grigore Cobalcescu, Nr. 46
Localitate: Sector 1
Judet: Bucuresti
Telefon: 0371381155
Telefon mobil: 0730462760