Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Kronvet E.R. S.R.L.

0268-337.000,

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare KRONVET E.R. S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Firma KRONVET E.R. S.R.L. are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii veterinare, accesorii - spital . Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma KRONVET E.R. S.R.L.    este promovata    o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania KRONVET E.R. S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
servicii veterinare, spital, pet-shop, cosmetica
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Kronvet E.R. S.R.L.
Persoana de contact: Postolache Vasile
Adresa: Str. Aurel Marin, 3
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0268-337.000