Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cadouri - bucurii - amintiri

Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Agenda jurnal pentru gravide Pearhead

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Brand
PH73002
Out Of stock
Descriere
Pearhead - Jurnal pentru gravide

Captureaza fiecare moment special din timpul sarcinii cu ajutorul acestui simpatic jurnal pentru sarcina, ce apartine cunoscutului brand Pearhead.

Acest jurnal haios este format din 74 de pagini, in care viitoarele mamici sa pastreze amintirile de la aflarea vestii pana la venirea pe lume a micutei minuni. Pe spatele fiecarei pagini, poti pastra fotografiile tale preferate, de la fiecare dintre momente.

Fiecare capitol are spatiu pentru fotografii dedicate, iar unele capitole contin cate un plic in care mami poate pastra diferite amintiri cum sunt ecografiile micutilor sau diferite poze.

Coperta este din piele sintetica si este inscriptionata cu mesajul "my pregnancy journal" (jurnalul meu de sarcina). Pe coperta se poate pune ecografia micutului sau orice alta poza a gravidutei, care sa aiba dimensiunea de 10 x 12 centimetri.

Capitolele jurnalului se numesc:
the big news (vestea cea mare): in care viitoarea mamica poate scrie cum s-a simtit, unde era cand a aflat, cum i-a spus partenerului de viata, care a fost reactia lui, cum au sarbatorit si daca si-au dorit sau nu sa afle sexul bebelusului.

first visit to the doctor (prima vizita la medic): in care viitoarea mamica poate scrie ce i-a spus medicul despre bebe, ce intrebari a pus, ce a raspuns doctorul, recomandarile acestuia, reactiile la auzul batailor inimii bebelusului si alte detalii de la prima intrevedere cu micuta minune.

first trimester (primul trimestru): in care viitoarea mamica poate scrie cum se simte in fiecare luna, ce obisnuieste sa poarte, greutatea curenta si alte detalii de acest gen.

second trimester (al doilea trimestru): in care viitoarea mamica poate scrie cum se simte in fiecare luna, ce obisnuieste sa poarte, greutatea curenta si alte detalii de acest gen.

third trimester (al treilea trimestru): in care viitoarea mamica poate scrie cum se simte in fiecare luna, ce obisnuieste sa poarte, greutatea curenta si alte detalii de acest gen.

planning (planificarea): in care viitoarea mamica poate scrie numele pe care le-au considerat perfecte pentru bebelus, culorile si decorul camerei sale, cum se pregatesc pentru nastere si alte astfel de informatii.

the big arrival (marea sosire): in care viitoarea mamica poate scrie reactia de la nastere, cum s-a simtit la spital, cum a fost sosirea acasa si alte lucruri importante de la sosirea pe lume a micutului.

Jurnalul poate fi un cadou ideal pentru cei care abia au aflat ca vor avea un bebelus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura