Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Barabas C
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gel antireumatic Puterea Ursului 250 ml
2455 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gel Puterea Ursului este eficient pentru calmare a durerilor de spate reumatice, musculare si ale articulatiilor, crescand mobilitatea lor. Ajuta la diminuarea artritei, fiind un excelent remediu pentru tulburarile circulatiei periferice.Este recomandata in cazul articulatiilor obosite, contractiilor musculare din zona gatului, coloanei vertebrale, umerilor, bratelor si picioarelor, in caz de artroza, reumatism, discopatii, inflamatii ale articulatiilor si pielii. Dupa utilizare locul masat devine mai mobil, flexibil iar circulatia sanguina este activata.

BENEFICII SI EFECTE
Actioneaza pe loc intre 15-30 min
Efect de incalzire locala
Calmeaza durerile reumatice
Diminueaza artrita
Ajuta circulatia perferica
Ajuta la durei de spate
Ajuta la crampe musculare
ajuta la deblocarea spatelui

Puterea Ursului este in momentul de fata cea mai bun gel care actioneaza rapid pentru ameliorarea durerilor.Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.
Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului.

Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece.
Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant.
Vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.
Din Gura in Gura