Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Teleaga Brod Conf Srl

0747277296,

Polizor unghiular (flex) KraftDele X-Series KD1758, 18V

00000005
Model:
00000005
In Stock
Telefon:
0747277296
Pret:
414 lei
 

Detalii produs

Polizor unghiular (flex) cu acumulator Kraft&Dele X-Series KD1758, 18V, 8000 RPM, 115 mm

Produsele din seria X-Series by Kraft & Dele sunt cele mai moderne tehnologii de scule electrice disponibile pe piata.
Fiecare dintre produsele X-Series este alimentat de o baterie Li-Ion pe care o puteti transfera intre toate produsele. Bateriile sunt disponibile cu o capacitate de 2000mAh si 4000mAh, care pot fi utilizate interschimbabil si incarcate cu acelasi incarcator.

Avantajul acestei solutii este multe: atunci cand cumparati doua sau mai multe unelte din aceasta serie, nu aveti nevoie de cateva incarcatoare si baterii - tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati unul, economisind banii si localizati in atelier

Cheie deschisa, cheie hexagonala
Baterie reincarcabila 2000mAh / 4000mAh (OPTIONAL)
Incarcator (OPTIONAL)
Ambalaje originale

Uneltele unghiulare KD1758 din seria X de KRAFT & DELE sunt un dispozitiv de inalta calitate conceput nu numai pentru entuziastii DIY, ci si pentru profesionisti.

Noua tehnologie unica utilizata in producerea acestui aparat ne-a permis sa obtinem un produs excelent din linia exclusiva X-SERIES pentru cei mai exigenti utilizatori.

Aparatul este proiectat pentru slefuire, frezare si lustruire, folosind discuri de 115 mm.

Dispozitivul este fabricat din materiale de inalta calitate, acoperite in mare parte cu un material din cauciuc HIGH GRIP, garantand o aderenta sigura si sigura in toate conditiile.

Linia de produse X-SERIES by KRAFT & DELE este alimentata de baterii reincarcabile fabricate cu tehnologie litiu-ion (Li-Ion). Aceasta tehnologie a permis acumularea a doua ori mai multa energie decat in cazul bateriilor conventionale NiMH. Nu exista nici un efect de memorie (pierderea capacitatii bateriei).

Masina de slefuit este echipata cu un maner confortabil si durabil, care permite o utilizare stabila si sigura a dispozitivului.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Teleaga Brod Conf Srl
Persoana de contact: Teleaga Mihail
Adresa: Horodnic De Jos, Nr. 542
Localitate: Horodnic De Jos
Judet: Suceava
Telefon: 0747277296

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi