Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Masinile noastre produc bani!

Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (479)

Masina automata de cutii rigide

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
RB 6040
Out Of stock
Descriere
Producator: PRC;
Dimensiune: max 600 x 400 x 150 mm;
Greutate: aprox 10 t;
Alimentare/Putere: 380 V / 50 Hz;
Putere instalata: 10 kW;
Spatiu necesar: 6600 x 4400 x 3600 mm;
Garantie: 1 an;
Disponibilitate: In Stoc;
Livrare: 90-120 zile;
Stare: NOU.

Caracteristici:
RB 6040 este un echipament care inglobeaza elemente mecanice, pneumatic, hidraulice, electrice si electronice care interconectate asigura alimentarea automata cu hartie si carton, lipirea automata a colturilor cutiei de carton, caserarea si rebordurarea precum si eliminarea automata a cutiilor rigide caserate din agregat. Se poate folosi la fabricarea seriilor mari de cutii de inalta calitate pentru pantofi, camasi, cadouri, bijuterii si altele.

Caracteristici generale:
1. Unitate de alimentare automata, vacuumatica pentru hartie.
2. Unitate de preparare a adezivului cald cu mentinere constanta a temperaturii si vascozitatii si pompe de recirculare si de spalare.
3. Unitate de alimentare automata a cartonului, de formare a cutiei rigide prin lipirea colturilor si transfer a cutiei astfel formate catre unitatea de caserare.
4. Benzi de transfer vacuumatice.
5. Unitate de potrivire cutiei rigide déj formate peste hartia  unsa cu adeziv cald cu fotocelule de control , cu precizie de potrivire de 0.25mm.
6. Colectarea automata a ansamblului hartie-cutie pozitionate si transmiterea lor catre unitatea de caserare a peretilor cutiei si de intoarcere a marginilor hartiei in interiorul cutiei.
7. Unitatea de eliminare pe banda a cutiilor astfel finisate
8. Intrega masina este controlata de PLC, system de detectare fotoelectrica si de o interfta touch screen intre utilaj si operator.
9. Sistemul de control al echipamentului detecteaza automat defectiunile de functionare, alarmaeza operatorul si  afiseaza pe display modalitatea de remediere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura