Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pod rulant macara pentru linii tehnologice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
E-Daru
Out Of stock
Descriere
Podul rulant suspendat (sau macara) se utilizeaza la ridicarea si transportul pieselor intre diferitele unitati tehnologice aflate pe linie.

In pozele alaturate macaraua transporta piesele la cuvele tehnologice din care este formata linia de fosfatare, deplasare se efectueaza deasupra liniei. Macaraua se sprijina pe stalpii amplasati pe cele doua laturi ale liniei. Deplasarea ei este asigurata de un angrenaj cu viteza controlata si frana.

Are doua viteze de deplasare: una normala pentru deplasare intre zone, si una lenta pentru pozitionare exacta. Cele doua viteze sunt programabile din dulapul electric prin intermediul unui convertizor de frecventa.

Macaraua se comanda manual prin telecomanda cu fir (optional wireless) si asigura manevrare precisa, acest lucru fiind asigurat de un sistem de pozitionare bazat pe senzori de proximitate. Ridicarea sistemelor de prindere a pieselor este asigurata de un elevator, deplasat pe sine.

Pentru deplasarea pieselor se utilizeaza doua sisteme diferite de prindere:
pentru piese tubulare se utilizeaza cadre speciale, concepute pentru fixarea diverselor tipo-dimensiuni de piese, pentru piese de mici dimensiuni se utilizeaza doua tamburi rotativi cu sectiune hexagonala care include un sistem de angrenare cu roti dintate din material plastic (rezistenta la actiunea solutiilor chimice) si un motor de angrenare. Acest tambur se roteste continuu atunci cand se afla la nivelul de imersie. Pentru asigurarea unui flux tehnologic adecvat prevedem utilizarea a 2 buc. tamburi rotative.

Lungimea totala a unitatii de ridicare si transport este functie de complexitatea si dimensiunile liniei tehnologice pe care o deserveste, uzual are valori intre 7 si 30m.

Pentru cazul in care accidental intra o persoana in aria de deservire este prevazut un sistem de bariere optice care intrerupe imediat functionarea macaralei. Repornirea se poate face doar de la tablul principal de comanda. In diferite zone de lucru am prevazut butoane de avarie pentru oprirea imediata a functionarii.

Garantie: 24 luni

Toate lucrarile legate de tehnica instalatiei din hala cade in sarcina Beneficiarului.
In cazul lin care sunteti interesati de achizitia unei astfel de instalatii, contactati-ne pentru a va pregati oferta personalizata!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura