Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Conveior in plan vertical in tact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18750 €
Brand
E-ConVert
Out Of stock
Descriere
Conveiorul se compune din profile U duble, in care lantul se deplaseaza pe role cu rulmenti respectiv rulmenti. Sustinerea conveiorului se asigura prin stalpi fixati de podea cu suruburi, amplasate doar pe o singura parte a liniei, respectiv suporti longitudinali de rigidizare, paralele cu linia. Intoarcerea lantului se face pe deasupra liniei utile.

Conveiorul functioneaza in regim de tact, perioada tactului se poate regla la alegere si se realizeaza prin releu de timp. Pornirea liniei, perioada de tact si reglajul vitezei de deplasare se realizeaza pe un tablou principal de comanda prin intermediul convertizorului de frecventa. Amplasarea punctelor de lucru de-alungul liniei se poate face la alegere.

Fiecare punct de lucru in parte este echipat cu doua panouri de comanda, pe cele doua laturi ale liniei, cu cate doua butoane: de avarie pentru intreruperea deplasarii liniei cu semnale luminoase de avarie si buton de pauza. In mijlocul liniei se afla un panou cu echipat cu afisoare cu caractere numerice de mari dimensiuni si sunt vizibile pe ambele parti pentru afisarea timpului ramas din tact. Repornirea conveiorului se poate face de la tabloul central de comanda. Fiecare punct de lucru este echipat si cu un buton de pauza pentru oprirea temporara a liniei.

Daca se apasa butonul de pauza conveiorul se opreste iar dupa ce se apasa din nou, conveiorul porneste continuand ciclul de la starea dinaintea opririi. La capatul orizontal al liniei de conveiere, dupa punctul de lucru nr.5, se va monta un senzor care va opri linia in cazul in care ramane suspendata piesa pe carlig. Astfel, se elimina posibilitatea transportarii accidentale a pieselor pe portiunea verticala respectiv pe cea superioara, de intoarcere.

Angrenarea liniei de conveiere se face printr-un motor comandat de un convertizor de frecventa astfel se poate ajusta viteza liniar in domeniul 2 - 40 m/min. Toate echipamentele electrice si electronice se afla intr-un dulap de comanda. Functionarea liniei este asistata de un PLC.
Urmariti prezentarea de mai jos unde sunt prezentate cele doua astfel de linii amplasate in paralel:
Linii de conveiere verticala automata tact-Prezentare.pdf

Parametri tehnici:

tensiunea de alimentare: 3x380V AC, 1KW
viteza de deplasare reglabila a conveiorului: 2-40m/min. reglabil
perioada de tact: intre 0-9999 s reglabila
sarcina maxima de incarcare: 50kg/m
lungimea maxima a conveiorului: cca. 33,5m (11 unitati a cate 12 toli)
inaltimea de la sol pana la lant: 2.500 mm

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura