Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie de degresare-fosfatare in cabine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
DegFos-2.5
Out Of stock
Descriere
Linie de degresare-fosfatare in cabine

Linia este compusa din:
- o cabina de degresare-fosfatare (prima poza),
- doua cabine de clatire (poza 2 si 3), si
- o cabina (cuptor) de uscare (ultima de pe poza 3),
- aceste utilaje fiind legate impreuna de o linie suspendata de conveiere pentru deplasarea pieselor ce urmeaza a fi tratate.

Unitatile de produc la comanda in functie de cerintele Beneficiarului, marimea instalatiei depinde de necesitatile Clientului, de forma si dimensiunile celei mai mari piese care urmeaza a fi tratata.
Complexitatea depinde de materialul pieselor: feroase (de ex: fier, otel, samd.) sau neferoase (de ex. aluminiul care necesita o pregatire mai speciala a suprafetei).

Prezentare:
Degresarea si fosfatarea se realizeaza intr-un singur pas intr-o cabina cu trecere, inchisa, in sistem de pulverizare. Cabina este prevazuta in ambele capete cu usi glisante cu cadru metalic si panou policarbonat, usor manevrabile. Are structura de otel, acoperita cu tabla de otel si prevazuta cu izolatie termica din vata minerala. In partea superioara a cabinei de a-lungul lungimii cabinei este prevazuta o fanta acoperita cu banda de cauciuc pentru prevenirea stropirii in exterior. Langa cabina se afla tabloul de comanda cu automatica sistemului. Sub cabina este asezat rezervorul cu solutia fosfo-degresanta, pompa de presiune ce alimenteaza sistemul de pulverizare, un filtru si un decantor de ulei. Incalzirea agentului de degresare este realizata cu un cazan. La cerere se livreaza un cazan multifunctional E-Distil, care face si distilarea apelor de clatire uzate, rezultatul fiind apa distilata pentru clatire si namol industrial desecat.

Cabinele de clatire d.p.d.v. tehnic sunt identice cu cabina de spalare, nu contin solutii, doar apa distilata. Pentru respectarea tehnologiei propunem doua clatiri.

In cabina de uscare se realizeaza uscarea reperelor degresate inaintea vopsirii. Temperatura in cabina de uscare este 120-150 grade C. Structura cabinei este din otel, inchis cu tabla de otel, captusita cu vata minerala. Cabina la cele doua capete are usi glisante, iar reperele sunt trecute prin cabina printr-un sistem de conveiere. Uniformizarea gradientului termic se realizeaza prin ventilatoare.

Linia tehnologica oferita satisface in totalitate tehnologia de fosfatarea a pieselor cerute si protectia mediului conform standardelor europene.

ECONOMII IMPORTANTE LA ACHIZITIE SI LA EXPLOATARE in cazul in care optati pentru Cazanul multifinctional E-Distil deoarece elimina necesitatea utilizarii:
- unei instalatii de tratare a apelor uzate, si
- necesitatea unei instalatii de demineralizare.
Substanta solida filtrata si desecata de la apele de clatire se aduna impreuna cu solutiile uzate si se depoziteaza in butoi de plastic cu capac, care ulterior se preda catre firme specializate de colectarea a deseurilor chimice. De regula, cantitatea acestor substante nu depasesc 200 kg/an.

Pretul afisat se refera la o linie de degresare-fosfatare cu Fe avand dimensiuni utile: Lungime x latime x Inaltime (mm): 2.500x1.400x1.600.
Pentru alte dimensiuni contactati-ne pentru a stabili pretul final.

Preturi fara concurenta! (import UE, pentru firme inscrise la ROI nu se factureaza TVA).
Garantie 24 luni + postgarantie.

Toate unitatile corespund normelor UE in privinta securitatii muncii si au inscriptia CE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura