Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatie tratare ape reziduale E-distil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12600 €
Brand
E-distil 2015
Out Of stock
Descriere
Instalatia E-distil brevetata de firma Electroset permite tratarea apelor reziduale provenite de la instalatii de degresare-fosfatare, zincare chimica, samd. Este o instalatie foarte economica deoarece functioneaza in regim trivalent:

Functii:

- asigura apa distilata necesara in fluxul tehnologic (alimentarea bailor de tratare si clatire), productivitate: 50litri/h (la cerere, se poate redimensiona si la debite mai mari),
- asigura incalzirea solutiilor chimicie din bai,
- asigura desecarea materialelor solide nocive, periculoase din apele reziduale de clatire, rezultatul fiind namol industrial de volum scazul (max.3% fata de volumul apelor reziduale), care se poate preda catre firme prestatoare servicii de neutralizare.

CONCLUZII:

- scad drastic cheltuielile legate de neutralizarea materialelor nocive reziduale
- NU este nevoie de instalatie de demineralizare, apa distilata fiind apa ideala pentru: clatiri, preparare solutii active, samd.

Sursa de energie poate fi combustibil solid (lemn). In cazul in care se solicita incalzire electrica sau cu gaz pretul distilatorului se majoreaza cu 20% din cauza materialelor necesare utilizate in plus: inox, schimbator de caldura, agent termic (ulei termorezistent).
ATENTIE! Se poate adapta si ulterior la instalatii aflate deja in functiune.

INCERC SA RASPUND LA FIECARE SOLICITARE SCRISA!
Din Gura in Gura