Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Switch inteligent monitorizare temperatura Sonoff TH16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Brand
IM160712002
Out Of stock
Descriere
Sonoff TH16 este un switch cu control WiFi conceput pentru masurarea temperaturii si umiditatii, care poate monitoriza de la distanta si seta temperatura si umiditatea pentru a porni / opri aparatele conectate prin aplicatia eWeLink pe iOS sau Android. La fel cum indica si numele, dispozitivul de monitorizare a temperaturii si umiditatii Sonoff TH suporta valori maxime de curenti de alimentare de 15A.

Sonoff TH16 accepta presetarea intervalului de temperatura sau umiditate. Cand temperatura sau umiditatea mediului de acasa se incadreaza in interval, acesta va porni sau opri automat dispozitivele conectate.

Sonoff TH16 suporta 2 tipuri de senzori de monitorizare a temperaturii si umiditate, mentionati mai jos:

Senor temperatura si umiditate - Sonoff Si7021

Senzor de temperatura rezistent la apa - Sonoff DS18B20

Nota 1: senzorii nu sunt inclusi in pachet, acestia se achizitioneaza separat

Nota 2: Va rugam sa retineti ca TH16 nu se folosesc pentrul controlul incalzitoarelor sau al intrerupatoarelor generale. In cazul in care dispozitivele se vor arde si clientii nu au respectat instructiunile, nu vor fi, prin urmare, calificate pentru inlocuire sau returnare.

Senzorul trebuie conectat la comutatorul inteligent inainte de pornire. Nu este recomandat sa conectati sau sa deconectati senzorul dupa pornire. DS18B20 este rezistent la apa, dar masoara doar temperatura. Alti senzori pot masura si temperatura si umiditatea.

Cu ajutorul aplicatiei eWeLink, utilizatorii pot crea un scenariu simplu (Smart Scene) pentru a declansa alte dispozitiv
Trimite mesaj
Din Gura in Gura