Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Intrerupator touch simplu RF cap-scara / cruce Livolo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

116 lei Lei
Brand
VL-C701SR-11
Out Of stock
Descriere
Intrerupator touch simplu RF cap-scara / cruce Livolo - intrerupator simplu cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc.

Intrerupator touch simplu RF cap-scara / cruce Livolo - comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil. Iluminatul poate fi actionat atat de la etajul superior cat si de la cel inferior.

Intrerupatoarele cap-scara sunt ideale si in utilizarea in holuri lungi permitand actionarea iluminatului inaintea parcurgerii acestora cat si dupa traveresarea lor sau la iesirea din locuinta sau imobil. Are aspectul unui intrerupator simplu obisnuit iar montajul in doza de legatura nu este diferit fata de intrerupatoarele standard deoarece acestea ocupa acelasi spatiu.

Beneficiaza de functia RF ce permite controlul prin telecomanda,sau de pe telefonul mobil printr-un hub, care functioneaza pe frecventa 433.92mHz. Acestea se pot achizitiona separat.

Intrerupator cu touch (atingere) on/off - cu led albastru - cand intrerupatorul este stins si rosu - cand intrerupatorul este aprins, usor de folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Se monteaza foarte usor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura