Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de masurat grosimi Sonowall 50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sonotec
Out Of stock
Descriere
Cu logger de date inclus. Aparatul este de calitate si precizie deosebita, are un design deosebit. Este de marimea unei cutii de tigari.

Aparatul usor si compact pentru masurarea grosimii peretilor cu ultrasunete SONOWALL 50 permite masurarea precisa a grosimii peretilor componentelor din metal, sticla, ceramica si materiale plastice. Acest dispozitiv eficient permite masurarea materialelor cu suprafete plate si curbe.

Aparatul pentru masurarea grosimii peretilor permite detectarea rapida si simpla a primelor semne de uzura si coroziune, de exemplu, pe nave, rezervoare de stocare, conducte si macarale, etc.
SONOWALL 50 se caracterizeaza prin citirea stabila a datelor si prin gama de masurare larga. Inregistratorul de date integrat face din acest dispozitiv usor de utilizat un instrument universal complet, puternic si eficient, pentru utilizare practica in numeroase aplicatii. Pe langa carcasa robusta din aluminiu si utilizarea de componente si materiale de cea mai buna calitate, SONOWALL 50 are si un design ergonomic practic.

Sonda SONOSCAN SW 5-22 pentru SONOWALL 50 a fost proiectata special pentru masurarea grosimii peretilor de tevi cu diametre mici. Sistemul de ghidare integrat garanteaza cuplarea stabila la suprafetele curbe ale tevilor.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura