Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Kids Planet's Galati

Totul pentru copilul tau
0741203305, 0741203305

Servicii Lego after school Galati

2012
Model:
2012
Out of stock
Telefon:
0741203305
Pret:
550 lei
 

Detalii produs

After school, Before school Kids Planet's ofera pentru copii, un program educational care asigura continuarea calitatii procesului educativ, in invatamant primar prin activitati scolare care asigura dezvoltarii armonioase si autonome a personalitatii.

Elevii, atenți la lumea înconjurătoare, încearcă și de cele mai multe ori reușesc să realizeze diferite obiecte prin observarea și apoi reproducerea a ceea ce văd în jurul lor. Folosind imaginatia specifică vârstei, crează cu multă îndemânare din resursele pe care le au la dispoziție  adevărate opere de artă pline de originalitate.
Prin realizarea de activități practice, într-un cadru organizat, elevii își dezvoltă capacitatea de creație prin asamblarea pieselor LEGO, abilitățile de utilizare a calculatorului prin realizare de programe pentru platformele create și aptitudinile practice dar și simțul estetic.

Scopul realizarii cercului “Construcția și programarea platformelor LEGO Mindstorms NXT”, este de a petrece o parte a timpului liber într-un mod plăcut, creativ fapt care conferă  satisfacția aplicării în practică a fanteziei, îndemânării, dezvoltării deprinderilor practice, în mod aplicativ și nu în ultimul rând economic.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Kids Planet's Galati
Persoana de contact: Kids Planets
Adresa: Str. Octav Bancila, Nr. 25
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0741203305
Telefon mobil: 0741203305

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi