Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Kantis Consulting

Calitate si responsabilitate
021-222.40.48,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2004, Kantis Consulting este alcatuita dintr-un colectiv de tineri profesionisti, oameni talentati, cu o respectabila experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale si cu o viziune de dezvoltare foarte bine conturata.

Suntem preocupati de rezolvarea problemelor economice si financiare ale clientilor nostri, iar eficienta in lucru si capacitatea de a inlatura obstacolele aparute in dezvoltarea unui proiect ne definesc activitatea. Plecand de la aceasta premisa, am dezvoltat un departament specializat de consultanta, care va informeaza gratuit si va ofera servicii profesioniste de consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile.

Inovativa si optimista, echipa noastra si-a castigat clientii prin seriozitate, competenta, dinamism, promptitudine, prin buna colaborare cu toti partenerii cat si intre toti membrii echipei.

Flexibilitatea noastra de a crea noi solutii pentru clientii nostri poate transforma o dorinta de dezvoltare a afacerii dumneavoastra intr-o investitie implementata.

Solutiile oferite de echipa noastra sunt atat eficiente cat si inteligente.

Succesul colaborarilor cu clientii nostri se bazeaza pe comunicarea permanenta cu acestia, astfel incat sa putem gasi impreuna solutiile optime pentru necesitatile fiecarui client in parte.
Produse si servicii:
concasoare mobile cu falci si impact, statii fixe si mobile de sortare, excavatoare, incarcatoare frontale, gredere, compactoare de sol, atasamente pentru utilaje si piese de schimb
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Kantis Consulting
Persoana de contact: Boangher Eduard
Adresa: Str. Valea Merilor, Nr. 45
Localitate: Sector 1
Judet: Bucuresti
Telefon: 021-222.40.48
Fax: 021-222.40.48
Website: http://www.kantis.ro