Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Parteneriat... automat!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme automate de parcare KADRA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Găsirea unui loc de parcare, mai ales în orele de vârf și în centrele marilor orașe, reprezintă o problemă din ce în ce mai mare. Această problemă cu care ne confruntăm zilnic este, însă,  o excelentă oportunitate de business, cu un grad de amortizare a investiției rapid, și o sursă constantă de venituri pentru proprietar.

Soluțiile de management inteligent al parcărilor pot fi implementate atât de autoritățile publice, cât și de companiile private. Spre exemplu, amenajarea unor sisteme automate de parcare în centrele orașelor, în proximitatea piețelor ori a altor zone cu trafic intens, poate constitui o sursă generatoare de venituri pentru administrația locală.

De asemenea, prin instalarea de sisteme automate de parcare în incinta spitalelor, atât publice, cât și private, cresc încasările acestor spitale, prin colectarea taxei de parcare. Soluțiile de management automat al parcării KADRA permit taxarea diferențiată, pe bază de abonament sau tichet.  În felul acesta, va crește gradul de satisfacție al pacienților și personalului medical, care vor găsi cu ușurință un loc de parcare, indiferent de momentul zilei.

Pentru un proproprietar de hotel, hypermarket, de centru comercial sau ansambu rezidențial, posibilitatea gestionării eficiente a traficului din parcare, alături de monitorizarea și controlul accesului persoanelor, reprezintă un extra-beneficiu pe care îl oferă clienților.

Asigurarea unui grad ridicat de confort și siguranță clienților, prin utilizarea unui sistem automat de parcare, precum și posibilitatea recuperării investiției în doar câteva luni, reprezintă un avantaj comercial major al beneficiarului în fața competiției.
Emiterea de rapoarte pe intervale de timp selectabile este foarte importantă, întrucât permite estimări și optimizări, pentru o gestionare a parcării cât mai eficientă și o profitabilitate ridicată.

De asemenea, posibilitatea de monitorizare în timp real a activității sistemului și a locurilor disponibile scade considerabil disconfortul clienților, care, în loc să se îngrijoreze de găsirea unui loc de parcare, se vor bucura mai mult de timpul petrecut în locația respectivă.

Fabricile de producție, depozitele și centrele logistice au nevoie, de a asigura locuri de parcare pentru flota auto a companiei, precum și pentru mașinile angajaților și vizitatorilor.

Spre exemplu, un beneficiu foarte important pe care proprietarii de centre logistice îl pot oferi, atunci când negociază oferirea în chirie a unui spațiu, îl reprezintă asigurarea locurilor de parcare pentru angajații și vizitatorii companiilor locatare. În felul acesta, valoarea contractului poate crește, iar acel spațiu, care, altfel, putea rămâne neutilizat ori folosit de către alți posesori de automobile din proximitate, va putea fi valorificat de către proprietar.

De asemenea, amenajarea unei parcări automate pentru o fabrică va crea locuri de parcare pentru angajați, vizitatori și camioanele sau tirurile care ajung în incinta fabricii și au nevoie de staționare pentru timpii de așteptare. Astfel, terenul este valorificat și se va putea controla accesul și gestiona traficul în incinta fabricii.

Fluxul intens și constant de mașini care sosesc în aeroporturi și gări reclamă necesitatea montării unui sistem de parcare automată modern și eficient. Costurile operaționale reduse și gestionarea cu precizie maximă a resurselor și a timpilor de staționare sunt esențiale. Prin modalitățile de plată moderne integrate, cum sunt plata contactless cu telefonul mobil sau cu smat watch-ul, pe care KADRA le-a introdus în premieră pe piață, crește satisfacția utilizatorilor.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura