Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Kadra Tech Srl

Parteneriat... automat!
0737 975 305,

Sisteme automate de parcare KADRA

Out of stock
Telefon:
0737 975 305
 

Detalii produs

G─âsirea unui loc de parcare, mai ales ├«n orele de v├órf ╚Öi ├«n centrele marilor ora╚Öe, reprezint─â o problem─â din ce ├«n ce mai mare. Aceast─â problem─â cu care ne confrunt─âm zilnic este, ├«ns─â,  o excelent─â oportunitate de business, cu un grad de amortizare a investi╚Ťiei rapid, ╚Öi o surs─â constant─â de venituri pentru proprietar.

Solu╚Ťiile de management inteligent al parc─ârilor pot fi implementate at├ót de autorit─â╚Ťile publice, c├ót ╚Öi de companiile private. Spre exemplu, amenajarea unor sisteme automate de parcare ├«n centrele ora╚Öelor, ├«n proximitatea pie╚Ťelor ori a altor zone cu trafic intens, poate constitui o surs─â generatoare de venituri pentru administra╚Ťia local─â.

De asemenea, prin instalarea de sisteme automate de parcare ├«n incinta spitalelor, at├ót publice, c├ót ╚Öi private, cresc ├«ncas─ârile acestor spitale, prin colectarea taxei de parcare. Solu╚Ťiile de management automat al parc─ârii KADRA permit taxarea diferen╚Ťiat─â, pe baz─â de abonament sau tichet.  ├Än felul acesta, va cre╚Öte gradul de satisfac╚Ťie al pacien╚Ťilor ╚Öi personalului medical, care vor g─âsi cu u╚Öurin╚Ť─â un loc de parcare, indiferent de momentul zilei.

Pentru un proproprietar de hotel, hypermarket, de centru comercial sau ansambu reziden╚Ťial, posibilitatea gestion─ârii eficiente a traficului din parcare, al─âturi de monitorizarea ╚Öi controlul accesului persoanelor, reprezint─â un extra-beneficiu pe care ├«l ofer─â clien╚Ťilor.

Asigurarea unui grad ridicat de confort ╚Öi siguran╚Ť─â clien╚Ťilor, prin utilizarea unui sistem automat de parcare, precum ╚Öi posibilitatea recuper─ârii investi╚Ťiei ├«n doar c├óteva luni, reprezint─â un avantaj comercial major al beneficiarului ├«n fa╚Ťa competi╚Ťiei.
Emiterea de rapoarte pe intervale de timp selectabile este foarte importantă, întrucât permite estimări și optimizări, pentru o gestionare a parcării cât mai eficientă și o profitabilitate ridicată.

De asemenea, posibilitatea de monitorizare ├«n timp real a activit─â╚Ťii sistemului ╚Öi a locurilor disponibile scade considerabil disconfortul clien╚Ťilor, care, ├«n loc s─â se ├«ngrijoreze de g─âsirea unui loc de parcare, se vor bucura mai mult de timpul petrecut ├«n loca╚Ťia respectiv─â.

Fabricile de produc╚Ťie, depozitele ╚Öi centrele logistice au nevoie, de a asigura locuri de parcare pentru flota auto a companiei, precum ╚Öi pentru ma╚Öinile angaja╚Ťilor ╚Öi vizitatorilor.

Spre exemplu, un beneficiu foarte important pe care proprietarii de centre logistice ├«l pot oferi, atunci c├ónd negociaz─â oferirea ├«n chirie a unui spa╚Ťiu, ├«l reprezint─â asigurarea locurilor de parcare pentru angaja╚Ťii ╚Öi vizitatorii companiilor locatare. ├Än felul acesta, valoarea contractului poate cre╚Öte, iar acel spa╚Ťiu, care, altfel, putea r─âm├óne neutilizat ori folosit de c─âtre al╚Ťi posesori de automobile din proximitate, va putea fi valorificat de c─âtre proprietar.

De asemenea, amenajarea unei parc─âri automate pentru o fabric─â va crea locuri de parcare pentru angaja╚Ťi, vizitatori ╚Öi camioanele sau tirurile care ajung ├«n incinta fabricii ╚Öi au nevoie de sta╚Ťionare pentru timpii de a╚Öteptare. Astfel, terenul este valorificat ╚Öi se va putea controla accesul ╚Öi gestiona traficul ├«n incinta fabricii.

Fluxul intens ╚Öi constant de ma╚Öini care sosesc ├«n aeroporturi ╚Öi g─âri reclam─â necesitatea mont─ârii unui sistem de parcare automat─â modern ╚Öi eficient. Costurile opera╚Ťionale reduse ╚Öi gestionarea cu precizie maxim─â a resurselor ╚Öi a timpilor de sta╚Ťionare sunt esen╚Ťiale. Prin modalit─â╚Ťile de plat─â moderne integrate, cum sunt plata contactless cu telefonul mobil sau cu smat watch-ul, pe care KADRA le-a introdus ├«n premier─â pe pia╚Ť─â, cre╚Öte satisfac╚Ťia utilizatorilor.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Kadra Tech Srl
Persoana de contact: Kadra Contact
Adresa: Strada Taietura Turcului nr. 47
Localitate: Cluj- Napoca, Bucuresti, Timisoara
Judet: Cluj
Telefon: 0737 975 305
Website: http://www.kadra.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi